Skip Navigation Links

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN ŞEHİTLERE VEFA

“ONLARIN AZİZ HATIRALARI ADINA HATAY’IMIZI AYAĞA KALDIRACAĞIZ“

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN ŞEHİTLERE VEFA

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, mazbatasını almasının ardından Antakya Şehitliği ve Narlıca Deprem Şehitliği ziyaret ederek şehitlerin aziz ruhlarına dua okudu.
 
Öntürk, beraberindeki milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ile birlikte başta vatanımızın birliği ve bekası için can veren aziz şehitlerimiz olmak üzere deprem felaketinde hayatlarını kaybeden binlerce deprem şehidi adına Narlıca Deprem Şehitliği’nde dua okudu.
 
“ONLARIN AZİZ HATIRALARI ADINA HATAY’IMIZI AYAĞA KALDIRACAĞIZ“
 
Ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirme yapan Öntürk; “Vatandaşlarımıza kampanya süremiz boyunca söz vermiştik. Hatay’ımızı tümüyle ayağa kaldıracağız dedik. Şimdi de başta vatan şehitlerimiz olmak üzere deprem felaketinde benim de çok yakın tanıdıklarımın olduğu deprem şehitlerimizi ziyaret ettik. Allah hepsinin mekanlarını cennet eylesin. Biz onların aziz hatıraları adına milletimize verdiğimiz söz üzere çalışmalarımıza durmaksızın başlayacağız. İnşallah Hatay’ımızı çok kısa sürede eskisinden bile daha güzel hale el birliğiyle getireceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet