Skip Navigation Links

Abdullah Şenöz Pastanelerinde Kömbe Telaşı

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yüzyıların geleneği kömbe kokuları heryeri sardı.

Abdullah Şenöz Pastanelerinde Kömbe Telaşı Web
TV

Gündem   A+a-

Yıllar önce gece geç saatlere kadar evlerde komşularla yapılan, kara fırınlarda odun ateşinde pişirilen kömbelerin yerini pastanelerde yapılan ev kömbeleri aldı.
Uzun yıllardır ev kömbelerini aratmayan lezzeti ve kokusuyla Türkiye'nin dört bir yanına kargo yoluyla hurmalı, cevizli ve sade kömbeleri gönderen Abdullah Şenöz Pastaneleri, yoğun bir şekilde müşterilerinin kargoları için çalışıyor.
Türkiye'nin heryerinden Hatay kömbelerini Abdullah Şenöz pastanelerinden sipariş eden holdingler, şirketler, hem çalışanlarına hem de müşterilerine kömbe hediye ediyorlar.
Abdullah Şenöz Pastaneleri'nde yoğun çalışma içerisinde paketleme yaparken bulduğumuz Şevkat Şenöz ve evlatları Salih ve Yahya Şenöz, neredeyse 24 saat pişirim ve paketleme için çalıştıklarını belirterek, Türkiye'nin dört bir yanından sipariş veren tüm müşterilerine teşekkür ettiler.
Abdullah Şenöz Pastaneleri Yetkilisi Şevkat Şenöz, yüzyılların geleneği kömbeyi ata yadigarı yöntem ve lezzette hazırlayıp müşterilerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Abdullah Şenöz Pastaneleri İletişim: 05394864502
abdullahşenözpastaneleri instagram
hatayeliminlezzeti instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Abdullah Şenöz Pastanelerinde Kömbe Telaşı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet