Skip Navigation Links

Çirkin: Mezhepçilik En Büyük Fitnedir

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Hassa Belediye Başkanlığına seçilen Selahattin Çolak’a sert göndermede bulundu.

Çirkin: Mezhepçilik En Büyük Fitnedir

Gündem   A+a-

 
İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Hassa Belediye Başkanlığına seçilen Selahattin Çolak’a sert göndermede bulundu.
 
Hassa Belediye Başkanı Selahattin Çolak’ın kentte infial yaratan ayrımcı ve provokatif sözleri büyük bir tepki topladı. Siyasiler ve STK temsilcileri ardı ardına birlik ve beraberlik mesajları veriyor. Skandal sözlere bir tepki de İyi Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’den geldi. “Mezhepçilik tüm çağların en büyük fitnesidir” diye Çirkin, “Ortaçağda Avrupa’yı kana bulamış, milyonlarca Hristiyan birbirini katletmiştir. Bu gün de aynı fitne Orta Doğu’yu kasıp kavurmaktadır. Suriye, Irak, Yemen, Suudi Arabistan hep bu belayla uğraşmaktadır. Çok şükür Türkiye’de bu oyuna düşen olmamıştır. Bunu da kurucu önderimiz Atatürk’e borçluyuz. Onun getirdiği düzen bizi birbirimize sımsıkı bağlamıştır. Hele Hatay bunun taçlandırılmış örneğidir.
 
AK PARTİNİN SERT TEPKİSİ YERİNDEDİR, TEŞEKKÜR EDİYORUZ
 
Hal böyleyken AK Parti Hassa Belediye Başkanının açıklaması çok talihsiz olmuştur. Siyaset adamları ağızlarından çıkana dikkat etmelidir. Şiddetle kınıyoruz. Ancak AK Partinin sert tepkisi ve disipline verilmesi de çok yerinde bir müdahaledir. Teşekkür ediyoruz. Ayrıca diğer siyasi partiler ve STK’lar da yine yek vücut olmuş ve birliğimizi kuvvetlendirmiştir. Hatay’da herkes aklını başına alsın ve ağzından çıkana dikkat etsin. Dünyaya örnek olan bu kardeşliği bozdurmayız. Son olarak bu kişinin sözleri asla Hassa’yı temsil edemez. Çünkü aynı Hassa da CHP’ye de binlerce oy çıkmıştır. Hataylı kardeşlerim rahat olsunlar biz hepimiz STK’sı ile basını ile buradayız nöbetteyiz” ifadelerini kullandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet