Skip Navigation Links

İskenderun Poyraz Spor Kulübü U-14 Takımı’ndan Büyük Başarı

İskenderun Poyraz Spor Kulübü U-14 Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda Başarıya Ulaştı

İskenderun Poyraz Spor Kulübü U-14 Takımı’ndan Büyük Başarı

Spor   A+a-

İskenderun Poyraz Spor Kulübü, Türkiye U-14 Şampiyonası'nın ikinci aşamasında, Diyarbakır DSİ ve Sivas İdmanyurdu takımlarını mağlup ederek büyük bir başarı elde etti. A Grubu'nu birinci olarak tamamlayan kulüp, Türkiye genelindeki son 8 takım arasına girmeyi başardı.
 
Son dört takım arasında yer aldığı final müsabakasında, rakip olarak 3. Lig alt yapısı Kayseri Talas Gücü Spor ile karşılaştı. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Poyraz Spor, maçın son dakikalarında 1-0 öne geçti. Ancak, takım kaptanının kırmızı kart görmesi ve uzatma dakikalarında yedikleri talihsiz golle moral olarak zor duruma düştüler. Penaltı atışları sonucunda şampiyonadan elenerek trajik bir şekilde veda ettiler.
 
Poyraz Spor Kulübü antrenörleri Sinan Okur ve Adem Bodur, haftada sadece iki gün ve birer saatlik antrenmanlarla çalışan 6 farklı kategorideki sporcuları bir araya getirmek zorunda kaldıkları şehrin kısıtlı futbol imkanlarına rağmen, Türkiye'de son 8 takım arasına kalmayı başaran küçük aslanlarımızı canı gönülden tebrik ettiklerini belirtti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet