Skip Navigation Links

Polise Terörle Mücadele Eğitimi Veriliyor

İskenderun’da İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, terör le mücadele eğitimi alıyor.

Gündem   A+a-

İskenderun’da polise terörle mücadele eğitimi veriliyor.
İskenderun’da İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, terör le mücadele eğitimi alıyor.
Eğitimler, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer ve terör konusunda uzman ekipler tarafından veriliyor.
Başer yaptığı açıklamada, İskenderun ve bölgesinde olası meydana gelebilecek organize suç ve terör örgütleri ile ilgili operasyonlarda personelin harekât tarzı ve olaya müdahale konularında, ders verildiğini belirtti.
 

  Terör saldırı modellerini incelediklerini belirten Müdür Başer "Amanoslarda terör örgütünün yapılanma çalışmaları var. Bu yapılanmada maalesef bölgemiz ağır bedeller ödedi. Tekrar bedeller ödememek anlamında terör saldırılarına karşı tesisleri ve binaları koruma anlamında eğitimlerimiz var. Her gün sokaktayız. Toplumun huzurunu bozan insanların huzurunu bozmak için görev yapıyoruz. Onları engellemeye çalışıyoruz" diye konuştu.
Erzin, Dörtyol ve Belen ilçe emniyet müdürlüklerinde görevli personelin de katıldığı eğitimlerin 20'şerli gruplar halinde İskenderun'da yapıldığını belirten Başer, şöyle devam etti: "Biz artık bölgenin büyük abisi gibi olduk. Belen, Dörtyol ve Erzin teşkilatını burada İskenderun'da biz eğitiyoruz ve bu eğitimlerde hocalar yetiştirdik. Bu ilçelerde sadece terör saldırılarına karşı bina ve tesis koruma eğitimi verecek 20 hocamız var. Yine savunma taktiklerinde bölgeye eğitim verecek 10'a yakın personelim var"dedi.
Erzin, Dörtyol ve Belen ilçe emniyet müdürlüklerinde görevli personelin 20 'şerli gruplar halinde katıldığı eğitimlerin belli aralıklarla sürdüğü öğrenildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet