Skip Navigation Links

Mehmet Dönmez İTSO’da İş Dünyası İle Görüştü

İskenderun Belediye Başkan Adayı Dönmez İTSO’da İş Dünyasına Projelerini Anlattı

Mehmet Dönmez İTSO’da İş Dünyası İle Görüştü

Politika   A+a-

 
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Dönmez, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen Müşterek Meslek Komite toplantısına katılarak iş dünyası ile bir araya geldi.
 
Toplantıda söz alan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Dönmez, İskenderun’a hizmet için bu kutlu yola çıktıklarını ve her kesimden herkese eşit mesafede eşit hizmet anlayışı içerisinde olacaklarını belirterek, “İş dünyamız ile birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz en iyi hizmet noktasında hareket edeceğimize inanıyorum. İş dünyası olarak birlik olur kenetlenirsek bu güzide şehrimizi, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden ayağa kaldırabiliriz. İskenderun’a hizmet için projelerimiz hazır” dedi.
 
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “ İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Dönmez'in odamızda iş insanlarımız ile bir araya gelip, iş insanlarımızın, meclis üyelerimizin sorunlarını dinlemesi ve çözümüne yönelik çalışmalar yapacak olmasından dolayı mutlu olduk. Kendisine seçim çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet