Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: HATAY’I TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ŞEHRİ YAPACAĞIZ

Mehmet Öntürk, Antakya’da yaşayan Yayladağılı vatandaşlarla bir araya geldiği programda Hatay’ı Türkiye’nin en güzel şehri yapacaklarını söyledi.

ÖNTÜRK: HATAY’I TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ŞEHRİ YAPACAĞIZ

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Antakya’da yaşayan Yayladağılı vatandaşlarla bir araya geldiği programda Hatay’ı Türkiye’nin en güzel şehri yapacaklarını söyledi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam destekleriyle Hatay’da sorunların üstesinden geleceklerinin altını çizen Öntürk’e programda Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları da eşlik etti.
 
15 ilçeyi ayrım yapmadan adaletle yöneteceklerini kaydeden Öntürk; “Yayladağılı vatandaşlarımızın huzurunda söz veriyorum. Hatay’ımızı halleriyle, otogarlarıyla, binalarıyla, istihdam imkanıyla, durakları, yolları, alt ve üst yapısıyla Türkiye’nin en güzel şehri yapacağız. Bu şehri okyanus ötesinden talimat alan karanlık güçlere teslim etmeyeceğiz. Anketlerde açık ara farkla öndeyiz. Hepsi birleşse de evel Allah yine biz kazanacağız. 10 yılda bu şehrin yolunu, suyunu halledemeyenlere önce sandıkta ders vereceğiz, ardından Hatay nasıl yönetilir göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
“HATAY’DA HERKESİ EV SAHİBİ YAPACAĞIZ”
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam destekleriyle herkesi ev sahibi yapacaklarını söyleyen Öntürk; “Hatay’ımızda 1 yıl gibi kısa sürede 10 binden fazla konutumuzu teslim ettik. 2025’in ikinci yarısında hak sahiplerimize konutlarını teslim edeceğiz. Ardından TOKİ’miz ve büyükşehir belediyemizin imar şirketi vasıtasıyla konut üretmeye devam edeceğiz. Kimseyi açta açıkta bırakmayana kadar konut üretmeye devam edeceğiz. Devletimiz konut için çok büyük imkan sağlıyor. Bu imkandan yararlanan Yayladağı Belediye Başkanımız Mehmet Yalçın var. Allah ondan razı olsun. Ama HBB’yi yöneten beceriksizler bu kente değil konut yapmak bir çivi dahi çakmadılar. Sizlerden ricam Yayladağı Belediyesi’ni de Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni de 15 ilçemizi de Cumhur İttifakı çatısı altında buluşturalım ve Hatay’ımızı topyekun kaldıralım” şeklinde konuştu.
 
Öntürk, Yayladağılı hemşehrilerine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet