Skip Navigation Links

“İşçimizin İşverenimizin Ve Emekçimizin Daima Yanındayız”

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu OSB’de işçi ve işverenlerle buluştu

“İşçimizin İşverenimizin Ve Emekçimizin Daima Yanındayız”

İskenderun   A+a-

 
 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, ekonominin ve üretimin kalbi İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrika ve tesislerinde işçi ve işverenleri ziyaret etti.
 
Akfil filtre, Yazıcı Demir Çelik fabrikası, Sarıseki Alan Bot Fabrika Ziyareti, Odak Ambalaj Fabrikası ve FMS Form Metal Fabrika, Eryas Olivin Fabrikasını beraberindeki heyet ile ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, sanayici ve sanayi tesislerinde çalışan işçilere buluştu.
 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, “Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Emek ve alın teri kutsaldır. Bu yönde çabamız ve gayretimiz tüm işçi kardeşlerimizin, ülkemizin ve halkımızın daha iyi yaşam koşullarını oluşturmaktır. İşçimizin ve emekçimizin daima yanındayız” diyerek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’yi desteklemelerini istedi.
 
OSB’deki ziyaretlerde CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Belediye Meclis Üyesi Adayları, geçmiş dönem İskenderun Organize Sanayi Bölge Başkanı Bülent Bozdoğan ve partililer eşlik etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet