Skip Navigation Links

'SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ'

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İskenderun Sokak Hayvanları Derneği Başkanı ve Haykonfed Denetleme Başkanı,

'SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ'

İskenderun   A+a-

 

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İskenderun Sokak Hayvanları Derneği Başkanı ve Haykonfed Denetleme Başkanı Mine Altay ve kızı Gizem Altay'a ziyarette bulundu.
 
Patili canlarımıza sahip çıkmanın insanlık görevi olduğunu deklare eden İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; "Projelerimiz sadece insan odaklı değil. Bu dünyayı hayvanlarımızla beraber paylaşıyoruz. Onlara sahip çıkmamız boynumuzun borcudur. Belediye olarak yuva yapmak ihtiyaçlarını temin etmek için çalışmalara başlayacağız. Sessiz canlarımızın sorunlarını biliyoruz. Sizler gibi gönüllü dostlarımızın fikirlerine hep açık olan, istişarelere açık bir Belediye anlayışı güdeceğiz" açıklamasında bulundu.
 
Sokak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Mine Altay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Nazmi Ceylan eskiden tanıdığım samimi, yardımsever biridir. Bu ziyaretinde bile mama desteği ile canlarımıza olan inceliğini gösterdi. Eminim Belediye Başkanı olursa desteğini esirgemeyeceğini biliyorum. Her zaman rahatça kapısını çalacağız ve desteğini esirgemeyecektir" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet