Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Dernek Sahipsiz Değil

Hatay Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri basın ile tanışma toplantısı düzenledi.

Spor   A+a-


YILDIZ, BU DERNEK SAHİPSİZ DEĞİL…
 
 
Hatay Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri basın ile tanışma toplantısı düzenledi.
 
Hatay Beşiktaşlılar Derneği Basın Danışmanı Gazeteci M.Hüseyin Zorkun yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde kongresini yapan derneğimiz yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi. Mehmet Yıldız başkanlığında göreve gelen yeni yönetim kurulu üyelerimiz basın ile tanışma ve bilgilendirme toplantısını kahvaltı şeklinde düzenledi. Kahvaltıda hoş bir sohbet ortamı oluştu ve yönetim ile gazeteciler tanışma imkanı buldu. Kahvaltımıza, Beşiktaşlı olan dernek üyemiz, ATSO ve Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin’de katılım gösterdi ve yeni yönetime başarılar diledi” dedi.
 
Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Beşiktaş Kongre üyesi Mehmet Yıldız yaptığı konuşmada, yeniden yönetimde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “yeni projelerimiz var ve ayrıca yarım kalan projelerimizi de tamamlayacağız. 23 Nisan ve Erhan Aksay turnuvalarımız yeniden hayata geçirilecek. 25 Haziran 2003’te kurulan kulübümüzün 10.uncu yıl kutlamasını coşkulu bir şekilde yapacağız. Beşiktaş’ın kuruluş tarihi olan 1903 yılını temsil etmesi bakımından 19 Mart’ta etkinlik düzenleyeceğiz. Bu dernek sahipsiz değil, hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Bizi bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan dernek üyemiz, ATSO ve Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin’e de teşekkür ederim” dedi.
 
SABRİ JONTÜRK’ÜN İSMİ YAŞATILACAK
 
Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, kısa bir süre önce vefat eden İşadamı Sabri Jontürk’ün adının yaşatılacağını ifade ederek, “Derneğimizde vefatının 40.ıncı gününde hatim indireceğiz. Ayrıca, toplantı salonumuza Sabri Jontürk adını verecek ve resmini bu salona asacağız. Sabri Jontürk’ün kulübümüze katkıları hiçbir zaman unutulmayacak” dedi.
 
GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
 
Başkan Yıldız yeni yönetim kurulu olarak görev dağılımını da yaptıklarını ifade etti.
 
Hatay Beşiktaşlılar Derneği’nde görev dağılımı şöyle oldu:
 
Başkan Mehmet Yıldız, Başkan Yardımcıları Bekir Sertbaş ve Niyazi Ediboğlu, Genel Sekreter Fehmi Hamalı, Sayman Gökmen Çalım, Üyeler M.Durmuş Durmaz ve Mehmet Köse…
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar