Skip Navigation Links

'TEPE MAHALLELERİMİZ HİZMETE DOYACAK'

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, iki Milletvekili çıkaran Yıldırımtepe Mahallesinde vatandaşlarımızla iftarını açtı.

'TEPE MAHALLELERİMİZ HİZMETE DOYACAK'

İskenderun   A+a-

 
 
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, iftarını Yıldırımtepe Mahallesi sakinleri ile açtı. Dönmez, "iki Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ve Mehmet Alğan'ı çıkaran Yıldırımtepe Mahallesine çok şey borçluyuz. İnşallah 1 Nisan'dan itibaren gereken tüm hizmetleri yapacağız" dedi.
Hergün bir mahallemizde vatandaşlarımızla buluşup, iftarını açan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, bu kez gönül sofrasını Yıldırımtepe Mahallesinde açtı.
 
Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde ezanın okunmasıyla hep birlikte dualar edildi, iftarı birlikte açmanın manevi hazzı yaşandı.
 
İftardan sonra konuşma kürsüsüne gelen Cumhur ittifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, 1 Nisan'dan sonra yepyeni bir İskenderun olacağını ifade ederek, "Biz masaya yumruğumuzu güçlü vuracak şekilde Sandıktan güçlü çıkacağız. Derdimiz tasamız bir an önce memleketimizi ayağa kaldırmak, Tepe mahallelerimize gerekli tüm hizmetleri getirerek, daha yaşanabilir hale getirmektir. Doğalgaz, yol, su, okuma salonları, sosyal ve kültürel donatı alanlarını bu mahallelerimize kazandıracağız"dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet