Skip Navigation Links

Hizmet İçi Eğitim Başladı

Arşiv Uygulamaları ve Standart Dosya Planı eğitiminin birincisi Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda başladı.

Gündem   A+a-

Hizmet İçi Eğitim Başladı
Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğünde görevli Başbakanlık Uzmanı Hülya Gönül tarafından 5-8 Şubat 2013 tarihlerinde “Arşiv Uygulamaları ve Standart Dosya Planı” eğitiminin birincisi Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda başladı.
İlginin yüksek olduğu hizmet içi eğitime fakülte, enstitü, konservatuar, yüksekokul ve meslek yüksekokul sekreterleri ile birim arşiv sorumluları katıldı.
Atatürk Konferans Salonu’nda ve İskenderun Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda 4 gün boyunca devam edecek hizmet içi eğitimle Üniversitemizi gelecek kuşaklara taşıyacak bilgi ve belge dokümanlarının modern yöntemlerle muhafazasını ve arşivlenmesini Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü’nün kriterleri esas alınarak yapılması amaçlandı.
 
 Başbakanlık Uzmanı Hülya Gönül tarafından verilen “Arşiv Uygulamaları ve Standart Dosya Planı” konulu hizmet içi eğitim İskenderun Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nda 7-8 Şubat 2013 tarihlerinde verilecek eğitimle son bulacak.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet