Skip Navigation Links

Nazmi Ceylan; 'Bu Seçim İyilerin Seçimi Olacak!'

İskenderun halkı tarafından sevilen, çalışmalarıyla her kesimin takdirini kazanan İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan

Nazmi Ceylan; 'Bu Seçim İyilerin Seçimi Olacak!'

İskenderun   A+a-

 
İskenderun halkı tarafından sevilen, çalışmalarıyla her kesimin takdirini kazanan İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan bugün Mustafa Kemal mahallesinde esnaflarla buluştu.
 
Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla sık sık sohbet etme fırsatı bulan Başkan Adayı Ceylan; "İskenderun merkezi sadece bir çarşıdan ibaret olmamalı. Mustafa Kemal Mahallesi uzun yıllar geniş nüfusa sahip, en büyük mahallelerimizden biridir. Burayı daha da canlandırıp çekim merkezi haline getirmek için gerekli projelerimiz mevcut.
 
"MAHALLE CEZALANDIRILIYOR"
 
İskenderun'da epremde en çok enkaz yaşanılan mahallelerin başında gelen Mustafa Kemal mahallesi ziyaretinde enkazların yerinde durmasına anlam veremediğini söyleyen İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; "Her defasında dile getiriyorum. Bu kente en önemli projenin enkaz görüntüsünü yok etmektir. İnsanlar bu taş, toz, enkazları gördükçe acılarını hatırlatmaya kimsenin hakkı yok. 13 ay geçti hala mahallelerimize ne düzen geldi ne de temizlik." Açıklamasında bulundu.
 
Esnafların işlerin durgun olduğundan şikayet ederken, hem ekonomik hem sağlık yönünden muzdarip olduğunu deklare etti.
 
"ARTIK HAYAL SATMASINLAR"
 
Mustafa Kemal mahallesi sakinleri ve esnafı; "Adaylar bize sayfa sayfa proje ile kandırmasın. Bizler temel sorunlarımızın çözülmesini istiyoruz. Önce gelsinler şu mahalleyi temizlesinler, yakınlarımız depremde öldü, önce şu binaları kaldırsınlar." diyerek şikayetlerini dile getirdiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet