Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO üyelerine ABİGEM ProjesiAnlatıldı

Hatay Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gündem   A+a-


İTSO üyelerine ABİGEM Projesi hakkında bilgiler verildi
Hatay Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. İTSO Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya konuşmacı olarak Hatay ABİGEM Direktörü Makine Mühendisi yönetim danışmanı Bülent Yüce katıldı.
Hatay Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi ve ABİGEM hakkında sine vizyon destekli olarak tanıtıcı bilgiler veren Yüce, KOSGEP Destekli Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Hibe çağrısı ve baş vuru koşulları hakkında da bilgiler verdi. Antakya’dan sonra İskenderun’a da şube açacaklarını belirten Yüce, “Toplantıda Temel İş yönetimi ve İş geliştirme Teknikleri hakkında detaylı bilgiler vererek, “İşletmenin dışından bakan ancak nasıl bakması gerektiğini bilen üçüncü gözler işletme yöneticilerinin görmediklerini görme ve bazen de yapmadıklarını yapma konusunda işletme ve yöneticilerine ciddi katkılar sağlayabilir. Bu bakımdan İskenderunlu girişimci iş adamlarımıza çağrı yaparak bizleri aramalarını ve bu proje üzerinde görüşlerini ve girişim yapmalarını bekliyoruz” dedi. Toplantıya İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu, İTSO yönetim kurulu üyeleri ve iş adamları katıldı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş