Skip Navigation Links

Öntürk: Hatay’ımızı Kadınlarla Birlikte Kalkındıracağız

Cumhur İttifakı HBB Adayı Öntürk, kadınların Hatay’ın kalkınma hamlesinde büyük emekleri olacağını ve Hatay’ı kadınlarla birlikte kalkındıracaklarını

Öntürk: Hatay’ımızı Kadınlarla Birlikte Kalkındıracağız

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, kadınların Hatay’ın kalkınma hamlesinde büyük emekleri olacağını ve Hatay’ı kadınlarla birlikte kalkındıracaklarını söyledi.
 
Mevcut HBB yönetiminin en çok kadınları ve gençleri mağdur ettiğinin altını çizen Öntürk, kadınların sosyal hataya ve iş imkanlarına kavuşması için öncülük edeceklerini kaydetti.
 
İskenderun temasları kapsamında İskenderun Belediye Kadın Kültür evine ziyaret gerçekleştiren Öntürk, burada usta öğretici ve öğrencileriyle bir araya gelerek kadınlara yönelik projeleri açıkladı.
 
Gerçek belediyeciliğin projelerinin çoğunun doğrudan Hataylı kadınlara değer katacağını kaydeden Öntürk, “Vatandaşlarımızın talepleri ve beklentileri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kadınlar başta olmak üzere Hatay’ımızın her kesimini dinleyerek, ortak akıl ve iş birliğiyle ilçemizi marka kent yapmak için gösterdiğimiz çabaya devam edeceğiz. Biz Hatay’ın kadınlarının kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlar olması için onlara destek olacağız. Kadınlar gözleri arkada kalmadan çocuklarını kreşlerimize bırakabilsin, işe gitsin, kadınlarla bir araya gelerek sosyalleşsin ya da onlar için düzenlediğimiz atölyelere katılabilsin diye kreşler açacağız. Hatay’ımızı kadınların fikirleri ışığında kadınlar ile birlikte yöneteceğiz. Seçimlerde kadınların bize olan desteği çok büyük olacak inşallah. Bugüne kadar bize olan desteğiniz için teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde de bu desteğin devam etmesini diliyorum” diye konuştu.
 
HATAY KADINLARLA GÜÇLENECEK
 
Beceriksiz HBB yönetiminin yolları yapmamasından dolayı her yerin toz, su veremediğinden dolayı her yerin kirli olduğunun altını çizen Öntürk, bu beceriksizliğin faturasını en çok kadınların ödediğini belirtti.
 
Hatay’da hayata geçecek projelerin çoğunun kadınlarla ve gençlerle ilgili olduğunun altını çizen Öntürk; “Hataylı kadınların güçlenmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak birçok projeye imza atacağız. Bunlardan bazıları Kadın Yaşam Merkezleri, Hobi Odaları, Kurslar Ve Eğitim Programları, Kafe, Serbest Kullanımlı Mutfak, Kadın sığınma ve destek evleri, Uzman Psikologlar, Yaşam Bahçeleri, Kafe-Restoran, Spor Odaları, Kadın Kooperatifleri, Anne destekleri, düğün yardımları ve doğum yardımları olacak. Ben inanıyorum ki 1 Nisan'dan sonra da Hatay kadınlarla güçlenecek. Türkiye güçlenecek” ifadelerini kullandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet