Skip Navigation Links

Öntürk: Hatay’ı Büyükşehir Ligi’nde İlk 5’e Çıkaracağız

Cumhur İttifakı HBB Adayı Mehmet Öntürk, ulaşımdan altyapıya, sosyal projelerden imara kadar Hatay’ı büyükşehir liginde ilk 5’e çıkaracaklarını söyled

Öntürk: Hatay’ı Büyükşehir Ligi’nde İlk 5’e Çıkaracağız

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, ulaşımdan altyapıya, sosyal projelerden imara kadar Hatay’ı büyükşehir liginde ilk 5’e çıkaracaklarını söyledi.
 
Öntürk, İskenderun ziyaretleri kapsamında ülkemizin en önemli kuruluşlarından olan Limakport personelleri bir araya geldi.
 
İşçi personeller ile birlikte öğle yemeği yiyen Öntürk, çalışan personellere seslendi.
 
Mevcut HBB yönetiminin vizyonsuzluğuyla kentte tüm hizmetlerin geri planda kaldığını kaydeden Öntürk, kendilerine düşen tarihi sorumluluk gereği Hatay’ı layık olduğu hizmetlerle buluşturacaklarını ve Türkiye’deki büyükşehir belediyeleri ile yarışır hale getireceklerini ifade etti.
 
HEMŞEHRİLERİMİZİN SOSYAL HAYATLARINA DOKUNACAK PROJELERİMİZ VAR
 
Hatay’ın 1 Nisan itibariyle dönüşüm içerisine gireceğini ifade eden Öntürk; “10 yıldır adeta köy görünümünden kurtulamayan Hatay’ı gerçek belediyecilik anlayışı ile buluşturacağız. Hemşehrilerimizin sosyal hayatlarına dokunacak çok sayıda projeyi hayata geçireceğiz. Hatay’ı hizmetlerimiz ile diğer büyükşehir belediyeleri ile yarışan, eğitimde, sağlıkta, turizmde öncü bir kent haline getireceğiz. 160 kilometre denize kıyısı olan bu kentte vatandaşlarımızı denizle buluşturacak sahilleri, sosyal tesisleri inşa ederek hemşehrilerimizin keyifli vakit geçirebilmelerini sağlayacağız. Hatay’ı marka kent haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Öntürk, istihdama, üretime dönük bir şehir inşa edilmesi yolunda Limakport personellerinden destek istedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet