Skip Navigation Links

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emirhan Atar: ‘TEK GAYEM HALKIMIZA HİZMET

‘Cumhuriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne Görkemli Açılış

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emirhan Atar: ‘TEK GAYEM HALKIMIZA HİZMETWeb
TV

Gündem   A+a-

İskenderun’a bağlı Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emirhan Atar, ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmayı hedefiyle alacağı ‘Cumhuriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni mahalleye kazandırdı.
 
Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emirhan Atar tarafından İskenderun’u simgeleyen, turuncu mavi renklerle boyadığı binada hizmete aldığı ‘Cumhuriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışına İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, TİP İskenderun Belediye Başkan Adayı Avukat Ali Avcı, GÜÇSİAD Hatay İl Başkanı Sabahattin Uygun, Genç Kanaat Önderi Mehmet Arslan, Cumhuriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halit Yavuz, meclis üyeleri, muhtar adayları, başkan adayları, basın mensupları ve mahalleli vatandaşlar katıldı.
 
Açılan dernek hakkında bilgi veren Muhtar Adayı Emirhan Atar, “Derneğimizin amacı ihtiyaç sahibi herkese yardımcı olmak. Sizlerin de desteği ile Cumhuriyet Mahallesini daha iyi bir geleceğe taşımak istiyorum. Mahallemiz sakinlerinden destek bekliyorum” diyerek katılım gösteren herkese teşekkür etti.
 
İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’de ‘Cumhuriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılmasında emeği olan herkese teşekkür etti.
 
Genç Kanaat Önderi Mehmet Arslan, derneğin hayırlara vesile olması dileğiyle açılış öncesi dualar okudu.
 
Konuşmaların ve okunan duanın ardından katılan protokol tarafından ‘Cumhuriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni açılışı gerçekleştirildi.
 
Vatandaşlar da ‘Cumhuriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışına yoğun bir ilgi gösterdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emirhan Atar: ‘TEK GAYEM HALKIMIZA HİZMET videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet