Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: BU MAKAM HATAY’A HİZMET MAKAMIDIR

Cumhur İttifakı HBB Adayı Mehmet Öntürk, Altınözü’nde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde bu makamların Hatay’a hizmet makamı olduğunu söyledi.

ÖNTÜRK: BU MAKAM HATAY’A HİZMET MAKAMIDIR

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Altınözü’nde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde bu makamların Hatay’a hizmet makamı olduğunu söyledi.
 
Öntürk, beraberindeki Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Cumhur İttifakı ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri ile birlikte ilçeye bağlı Toprakhisar, Yarseli, Boynuyoğun, Ziyaret, Kıyıgören, Mayadalı, Yolağzı, Babatorun, Oymaklı ve Keskincik Mahalleleri’nde ziyaretlerde bulundu.
 
Hatay’ın 10 yıllık büyükşehir belediyesi döneminde layık olduğu hizmetlerden mevcut HBB yönetiminin beceriksizliği nedeniyle mahrum bırakıldığını belirten Öntürk, 31 Mart’ta Hatay halkının bunun bedelini beceriksiz HBB yönetimine ödeteceğini ifade etti.
 
Muhtarlık, meclis üyeliği ve belediye başkanlığı makamlarının Hatay’a hizmet makamı olduğunu belirten Öntürk; “İnsanlar eserleri ile anılır. Biz milletimizin duasına talibiz. Biz gerçek belediyecilik ile kentimizi eserlerle donatacağız. İlçe belediye başkanlarımız hizmetlerini fazlasıyla yapıyor, ama Hatay Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon olmayınca hizmetler yarım kalıyor” şeklinde konuştu.
 
“HATAYLI VATANDAŞLARIMIZIN DUALARI BİZİMLE”
 
Hatay’da konteynerde veya kırsalda yaşamak durumunda olan veya il dışına göç eden vatandaşlarımız bir an önce evlerine, işyerlerine, okuluna, mahallesine kavuşmayı bekliyor. Bize bir an önce belediyeyi kazanın da biz yuvalarımıza kavuşalım diyorlar. Mevcut HBB yönetimi ile sorunlar aynen devam edecek. Biriken tüm sorunların çözümünün yanı sıra kentimizin ayağa kaldırılması da dahil olmak üzere Hatay’ın tüm sorunlarını kendi imkanlarımız ile çözeceğiz. Milletimizin umudunu boşa çıkartmayacağız. Hükümetimizin yaptığı inşaatların yolunu, suyunu, asfaltını, altyapısının yapılması gerekiyor. Biz hükümetimiz ile omuz omuza verip bu sorunları kökten çözeceğiz. Tek derdimiz Hatay’a hizmettir. Sizlerden bize oylarınızla destek olmanızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet