Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: Hatay’a Onurlu Belediyecilik Anlayışı Getireceğiz

Cumhur İttifakı HBB Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’a tüm kademeleriyle onurlu bir belediyecilik anlayışı getireceklerini belirtti.

ÖNTÜRK: Hatay’a Onurlu Belediyecilik Anlayışı Getireceğiz

Gündem   A+a-

 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’a tüm kademeleriyle onurlu bir belediyecilik anlayışı getireceklerini belirtti.
 
Bu makamların millete hizmet etme makamı olduğunu kaydeden Öntürk, “Bizimle çalışacak olan her kademeden dava arkadaşımız, başkanlarımız, muhtarlarımız millete hizmet etmenin şerefine erişecek. Biz millete hizmeti gurur duyarak yapan bir anlayışa sahibiz. Hatay’a da onurlu bir belediyecilik anlayışı getireceğiz. Dünyanın hangi ülkesinde bu çapta bir deprem olsa sorsanız kaç yılda depremin altından kalkarsınız diye 5 yıldan az süre veremezler. Biz bir yılda Allah’ın izniyle enkazımızı kaldırdık. Binlerce konutu hazır hale getirdik. Birkaç ay içinde de 45 bin konutumuzu teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
YAPABİLECEĞİMİZ ŞEYİN SÖZÜNÜ VERDİK, NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK
 
Konutların, hastanelerin, okulların, yol ve su şebekelerinin hızla tamamlandığı kentte vatandaşlara yapabilecekleri şeyin sözünü verdiklerini söyleyen Öntürk, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Bizim anlayışımız milletin derdiyle dertlenmektir. Bu anlamda milletimize hep yapabileceğimiz şeyin sözünü verdik. Ve ne söz verdiysek de zamanından önce yaptık. Çünkü biz bu anlayış ile 2002 yılından bu yana milletimizin gönlüne girdik ve her seçimden birinci parti olarak çıktık. İnanıyorum ki hizmet belediyeciliği Hatay’da da galip gelecek, 1 Nisan itibariyle Hatay kendisine hizmetkar olana yetkiyi verecek. Bu sebeple hizmet belediyeciliği ile kentimizin kalkınması için siz değerli vatandaşlarımızdan tam destek bekliyoruz.”
 
Öntürk, 31 Mart’ta tüm vatandaşlardan İlçe Belediye Başkanlığı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı başkan adaylarına destek vermelerini istedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet