Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Yüzme İhtisas'tan Su Topu Atağı

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü son yıllarda Türkiye’de sutopunun lokomotifi oldu.

Spor   A+a-

İSKENDERUN YÜZME İHTİSAS’TAN SUTOPU ATAĞI
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü son yıllarda Türkiye’de sutopunun lokomotifi oldu. Türkiye U-17 Bayan Milli Takım seçmelerine geçtiğimiz haftalarda 8 bayan sporcu gönderen İskenderun Yüzme İhtisas kulübünün 3 sporcusu ikinci elemeye kaldı. 5-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da kampa girecek olan 27 bayan sporcudan 3’ü İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünden… İskenderun’dan kampa katılan sporcular, ikinci eleme sonunda 15 kişiye düşürülecek milli takım kadrosuna girmek için mücadele edecek.
Ayrıca İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü , 03-09 Şubat 2013 tarihlerinde Türkiye U-17 Erkek Milli Takım seçmelerine de üç erkek sporcu gönderdi.
 
  Bu kamplar sonucunda hem erkek hem de bayan milli takımlarına Elisa Kenar’dan sonra sporcu göndereceklerine inandığını belirten İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu “ Yüzme ve Sutopu antrenmanlarımıza var gücümüzle devam ediyoruz. Antrenman gruplarımızın yanında Temel Eğitim çalışmalarımıza da altyapımıza sporcu kazandırmak adına önem veriyoruz.
 Kulübümüze olan ilgiden dolayı oldukça memnunuz. Artık insanların yüzme konusunda daha bilinçli olmaları bizleri mutlu ediyor. İstanbul’da olan sporcularımın milli takıma gireceklerine yürekten inanıyorum. Antrenmanlarımızı gerçekleştirmemiz adına İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu’nu sürekli açık tutan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Emrullah Taşkın ve ekibine Kulübüm, sporcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum. “dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş