Skip Navigation Links

Kazım Karaca Göreve Başladı

Harun Dumlu'dan boşalan Hatay Vergi Dairesi başkanlığına atanan Kazım Karaca geçtiğimiz hafta ortasında görevi Harun Dumlu’dan teslim aldı.

Gündem   A+a-


Harun Dumlu'dan boşalan Hatay Vergi Dairesi başkanlığına atanan Kazım Karaca geçtiğimiz hafta ortasında görevi Harun Dumlu’dan teslim aldı.
 
Görev başı yapan yeni başkan Kazım Karaca daha önce Kayseri Vergi Dairesi bünyesinde Denetim Grup Müdürlüğü ve Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüklerinde; Grup Müdürü olarak görev yaptı.
Hatay Vergi Dairesi başkanı Kazım Karaca, faydalı hizmetlerde bulunmayı amaçladığını söyledi.
Hatay'a ilk kez geldiğini söyleyen yeni başkan Kazım Karaca, devletin ve vatandaşın haklarını gözeterek adil, tarafsız bir hizmet yürüteceğini söylerken, kurumlarla uyumluluk içinde olacağının altını çizdi.
KAZIM KARACA KİMDİR?
1965 yılında Sivas'ta doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Sivas'ta tamamladı. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.
1989 yılında Vergi Denetmenliğine atandı. Tokat, Malatya ve Kayseri'de Vergi Denetmeni (1996 - 2003 yılları arasında Malatya Vergi Denetmenleri Bürosu Başkanı) olarak görev yaptı. 16.09.2005 tarihinden itibaren Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı'nda Vergi Uygulama Müdürlüğü ve Strateji Müdürlüğü görevlerini, 13.04.2006 tarihinden itibaren de Grup Müdürlüğü görevini vekâleten yürüttü.
5 Temmuz 2006 tarihinden beri Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Müdürlüğü görevini asaleten yürütüyor.
Hatay Vergi Dairesi yeni başkanı Kazım karaca evli ve 3 çocuk babası.
 
 

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet