Skip Navigation Links

‘HATAY YENİDEN AYAĞA KALKACAK’

Bakan Ali Yerlikaya, Hatay'da düzenlenen açık hava toplantısında, Hatay'ın yeniden ayağa kalkacağını ve depremin yaralarının sarılacağını belirtti.

‘HATAY YENİDEN AYAĞA KALKACAK’

Gündem   A+a-

 
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da düzenlenen açık hava toplantısında yaptığı konuşmada, Hatay'ın yeniden ayağa kalkacağını ve depremin yaralarının sarılacağını belirtti. Yerlikaya, yerel seçimde tüm belediyeleri hizmetle buluşturacaklarını ve Hatay'ı eser ve hizmet belediyeciliğiyle tanıştıracaklarını söyledi. Ayrıca, terörle mücadeledeki başarıyı vurgulayarak, Hatay'ın Türkiye Yüzyılı'na ışık tutmaya devam edeceğini ifade etti.
 
‘YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ’
Yerel seçimde kentteki tüm belediyeleri hizmetle buluşturacaklarını belirten Yerlikaya, şöyle devam etti: "Artık Dörtyol, Hatay eser ve hizmet belediyeciliğiyle, gerçek belediyecilikle Allah'ın izniyle yeniden tanışacak. Dörtyol ve Hatay'ımızı ayağa kaldıracak, depremin yaralarını saracak, sokaklarımızı, caddelerimizin her bir noktasını değerlerine, tarihine ve dokusuna uygun şekilde bizim güçlü Cumhur İttifakı'mız yapacak." Yerlikaya, büyük ve güçlü Türkiye yolunun yerelden geçtiğini vurgulayarak, "Kalkınma, büyüme, gelişme hep önce mahallinde, yerelde, burada, sizlerle başlıyor. Eğer yerelde adımlarımızı sağlam atmazsak, hizmetlerimizi gerçekleştiremezsek hep yarım ve eksik kalırız" diye konuştu. Kente hizmet için bayrağı devralacaklarını dile getiren Yerlikaya, eser ve hizmet anlayışıyla Hataylıları daha mutlu ve huzurlu hissettirmek için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını belirtti.
 
"HATAYLI KARDEŞLERİMİZİN HER ŞEYDEN ÖNCE GÖNLÜNE TALİBİZ"
Yerlikaya, Cumhur İttifakı'nın Hatay
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk ve Dörtyol Belediye Başkan adayı Ömer Oğuz Uçar'a hayırlı işler yapmayı dileyerek, şu değerlendirmede bulundu: "Her şey gelir geçer. Önemli olan gök kubbede hayırla anılacak seda, gönüllerinizde iz bırakmak. Cumhur İttifakı olarak şehir inşa ederken gönül yıkmayacağız. Bu milletin, Hataylı kardeşlerimizin her şeyden önce gönlüne talibiz. Bu makamlar, görevler, hepsi birer emanet. Bunlar milletimizin, sizlerin bizlere emaneti. Milletimiz kendisine hizmet etmemiz için bizlere bu görevi veriyor, bizler de bu anlayışla hareket ediyoruz."
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet