Skip Navigation Links

İSİMLERİ TENNİS ACADEMY’DE YAŞAYACAK

6 Şubat deprem kıyametinde hayatlarını kaybeden, yelken, tenis gibi pek çok spor dalında büyük başarılara imza atan Şahutoğlu kardeşler Zeynep ve Deni

İSİMLERİ TENNİS ACADEMY’DE YAŞAYACAK

Gündem   A+a-

 
6 Şubat deprem kıyametinde hayatlarını kaybeden, yelken, tenis gibi pek çok spor dalında büyük başarılara imza atan Şahutoğlu kardeşler Zeynep ve Deniz’in adı verilen Tennis Academiy basın aracılığıyla kamuoyuna tanıtıldı.
 
Zeynep-Deniz Şahutoğlu Tennis Academy’nin tanıtımı organizasyonuna baba Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İşletme Sahibi Milli Takım Antrenörü Mehmet Doğan, akademi hocaları ile basın mensupları katıldı.
Üç dönüm alan üzerine kurulu, içerisinde bir kapalı iki açık tensi kortu, bir fitness ve bir plates salonu ile tenis shop bulunan tesisle ilgili bilgiler veren İşletme Sahibi Mehmet Doğan “Zeynep & Deniz Şahutoğlu isimli tesisimizin, depremde vefat eden başarılı iki sporcumuzun ismini taşıması bizleri onurlandırdı. İsimleri ile yaşasınlar. Depremde vefat eden tüm canlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” dedi.
 
‘TENİSE BÜYÜK BİR İLGİ VAR’
 
Tesislerinde bir kapalı ve iki açık kort, plates salonu, fitness salonu, tenis shop’u, kafeterya bulunduğunu ifade eden Mehmet Doğan “İskenderun ve Arsuz ilçelerimize ortak uzaklıkta kurduğumuz tesisimizin spor camiasına, tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Başarılı sporcular yetiştirmeyi istiyoruz. Deprem sonrası, çok zor şartlarda açmış olduğumuz bu tesisimizi belirli bir noktaya getirebilmek için tüm ekibimizle birlikte elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu süreçte bizleri maddi-manevi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca deprem sürecinde yalnız kalan sporcularımızı göndermiş olduğumuz illerde kapılarını bize açan spor kulüplerine de sizin aracılığınıza teşekkür ediyorum. Daha önce milli takıma gönderdiğimiz sporcularımız da vardı. Deprem sonrası bölgenin biraz daha ayağa kalkması için bizler bu tesisi açma kararı aldık. Tenise inanılmaz bir ilgi var, çok başarılı çocuklarımız var” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet