Skip Navigation Links

İskenderun Çocuk Oyun Köyü, Yepyeni Bir Dünyanın Kapısını Aralıyor

İskenderun, çocukların hayal gücünü serbest bırakabilecekleri ve öğrenmeye doyacakları heyecan verici bir mekâna kavuştu.

İskenderun Çocuk Oyun Köyü, Yepyeni Bir Dünyanın Kapısını Aralıyor

İskenderun   A+a-

 
İskenderun, çocukların hayal gücünü serbest bırakabilecekleri ve öğrenmeye doyacakları heyecan verici bir mekâna kavuştu.
 
İskenderun Belediyesi tarafından yaptırılan ve Dünya genelinde temalı eğlence parkları, müzeler, anıt projeler gibi pek çok farklı tasarım ve konsept projeye imza atan Outdoor Factory tarafından tamamlanarak açılışı yapılan İskenderun Çocuk Köyü, şehrin yeni cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor.
 
Çocuk Köyünün açılışına, Hatay Valisi Mustafa Masaltı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İSTE Rektörü Prof Tolga Depci, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ayhan Tosyalı, İskenderun Cumhur ittifakının İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Dönmez ile ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bugüne dek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “İskenderun Çocuk Köyü, çocukların eğlence ve öğrenmeyi bir arada deneyimleyebilecekleri benzersiz bir alan sunuyor. Park, çevre ve bilim temalı eğitim üniteleriyle çocukların hayal dünyasını ortaya çıkartacak olan Çocuk Köyü, macera parkurları, zipline hatları, dev salıncaklar ve çok sayıda farklı temada oyun alanı içeriyor. İskenderun Çocuk Köyü, çocuklara doğa ve bilimle iç içe keşfetme ve öğrenme fırsatı sunarken, aynı zamanda ailelerin bir araya gelip keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekan olarak da hizmet verecek” dedi. Vali Masatlı ise açıklamasında, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek, başarılı çalışmalar ortaya koyduğunu aktardı.
 
EĞLENCE VE ÖĞRENME BİR ARADA
 
6 bin 55m2 alana sahip olan İskenderun Çocuk Köyü’nde pastacılık, sıfır atık, bilim evi, ahşap macera parkuru, akülü araçlar, çocukların değil yetişkinlerin de hoşça vakit geçirebilecekleri deneyim merkezlerinden oluşuyor. Outdoor Factory’nin yaratıcı ve yenilikçi tasarım anlayışının bir yansıması olan Çocuk Köyü, İskenderun’a yepyeni bir soluk getirirken, çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürme imkanı da tanıyor. İskenderun Çocuk Köyü, çocuklara eğitim, eğlence ve keşif deneyimini aynı anda yaşama fırsatı veriyor.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet