Skip Navigation Links

İskenderun Belediye Meclisi Toplandı

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündemde bulunan 3 madde görüşüldü.

Gündem   A+a-


BELEDİYE MECLİSİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
 
İskenderun Belediye Meclisi Şubat ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi
 
İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündemde bulunan 3 madde görüşüldü.
 
Gündem maddeleri öncesinde gündem dışı söz alan MHP Grup Başkan vekili Garip Şandır,Suriye2de yaşanan olaylarının faturasını Hatay’ın ödediğini belirtti.
Şandır, Peynirciler pasajının, büyük çarşı iş hanının, balıkçı halinin kentsel dönüşüm kapsamına alınması gerektiğini vurguladı.
AK Parti Grup Başkanvekili Doğan Erten ise iskelenin maliyetinin yükselme nedenleri hakkında bilgi istediklerini belirterek tepe mahallelere amfi tiyatro yapılmasını, meclis kararları fotokopilerinin sokaklarda gezdiğini, arıtma bölgesinden pis kokular geldiğini sözlerine ekledi.
 
Yeşiller partisi adına söz alan Ercüment Kimyon ise olası bir depreme hazır hale gelmek için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.
 
Demokrat Parti adına söz alan Demokrat Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Ali Kılınç Çirkin Çankaya Mezarlığı civarında çevreye pis kokular yayıldığını vatandaşların pis kokudan dolayı rahatsız olduğunu söyledi.
 
Son olarak konuşan Civelek ise İskenderun’da bir çok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek her kese her kesime eşit hizmet götürüldüğünü, hizmetlerin devam ettiğini belirtti.

 
 Yapılan konuşmaların ardından,gündemde bulunan Belediye ye ait bazı gayrimenkullerin satışı ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi,Festival Yürütme Kurulunda görev yapmak üzere 7 adet meclis üyesinin seçilmesi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü teklifi,Cahit Orhan TÜTENGÜL Caddesi adının Cavit Orhan TÜTENGİL olarak değiştirilmesi ile ilgili Bilgi İşlem Müdürlüğü teklifi,,Belediye Meclisinin 04.01.2013 tarih ve 5 nolu kararının yeniden görüşülerek iptal edilmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi oylanarak komisyonlara sevk edildi.
 

İskenderun Belediye Meclisi Toplandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet