Skip Navigation Links

Gökpınarlar'dan Eğitime Zeytindalı

Hatay'ın Arsuz ve İskenderun ilçelerinde yoğun olarak yaşayan Gökpınar ailesinin birlik ve beraberlik, dayanışma ruhunun tüm bölge halkının faydasına

Gökpınarlar'dan Eğitime Zeytindalı

Arsuz   A+a-

 
Hatay'ın Arsuz ve İskenderun ilçelerinde yoğun olarak yaşayan Gökpınar ailesinin birlik ve beraberlik, dayanışma ruhunun tüm bölge halkının faydasına sunulması amacıyla kurulan Gökpınar Zeytindalı Derneği, eğitim bursu başta olmak üzere sosyal sorumluk projelerine devam ediyor.
 
Eğitim bursuna katkı amaçlı düzenlediği gecede yüzlerce eğitim gönüllüsünü biraraya getiren Gökpınar Zeytindalı Derneği, gelecek nesillere ışık olacak, Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkı sunacak gençlerin üniversite eğitimine katkı vermek isteyen toplumun herkesiminden yüzlerce kişi biraraya geldi.
Bölgenin örnek gösterilen bir kaç sivil toplum kuruluşundan biri olan Gökpınar Zeytindalı Derneği, deprem sonrası da aralıksız çalışmalarına devam etmiş, ulaştırılan yardımları devletin kurumlarıyla eş güdümlü olarak ihtiyaç sahiplerine iletmişti.
 
Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Yusuf Gökpınar ve yönetim kurulunun örnek ev sahiplği yaptığı eğitim bursu gecesinnde, organizasyon koordinatörü Serdal Gökpınar'a da büyük bir övgü vardı.
Tüm siyasi partilerin belediye başkan adayları ve temsilcileri, devletin kurumlarını temsilen bürokratlar, işdünyasından eğitim gönüllülerinin katılım gösterdiği eğitim bursu gecesinde eğitim gönüllülerine plaketleri takdim edildi ve katkılarının devamı yönünde de temmenide bulunuldu.
 
egitim-ek-fotolar-1.jpg" alt="" />
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet