Skip Navigation Links

DUALAR MAHMUT UYGUN İÇİN YÜKSELDİ

Geçtiğimiz hafta vefat eden Uygunlar Ailesi’nin değerli büyüğü Mahmut Uygun’un ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif okutuldu.

DUALAR MAHMUT UYGUN İÇİN YÜKSELDİ

Yaşam   A+a-

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mahmut Uygun, (69) ruhuna ithafen, evinin önünde hep birden eller semaya yükseldi.
 
Bölgemizin köklü ve tanınmış esnaflarından, Uygunlar ailesinin değerli büyüğü, Serpil Uygun'un eşi, Uygunlar A.Ş. ve Mega Medya Yayıncılık A.Ş. sahipleri Mehmet, Hasan, Hüseyin, Sabahattin, Sadık, Hayat, Zuhal, Necmiye, Meryem ve Sıdıka’nın değerli abileri Mahmut Uygun, geçtiğimiz hafta rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata veda ederek sevenlerini yasa boğmuştu.
 
Merhum Mahmut Uygun’un ölümünün 7. Günü münasebetiyle ruhuna ithafen okunan Mevlid-i Şerif'te sevenleri de Mahmut Uygun için dualar etti.
 
Merhum Mahmut Uygun için okunan Mevlid-i Şerif'e Uygun Ailesi’nin yanı sıra sevenleri, dostları, İskenderun Belediye Başkan Vekili Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, siyasiler, meclis üyeleri, oda başkanları, iş insanları, STK'lar ve basın mensupları katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet