Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Demir Yüklü Araç Kaza Yaptı 10 Ölü

Hatay'ın Payas İlçesinden aldığı demir yükünü boşaltmaya giden 31 YP 131 plakalı araç Adıyaman- Kahramanmaraş yolunda minibüsle çarpıştı.

Gündem   A+a-

Adıyaman- Kahramanmaraş yolunda trafik faciası: 10 ölü
Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde sabah TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 10'a yükseldi
Kahramanmaraş Adıyaman karayolunda yolcu minibüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi ile Adıyaman karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen Adıyaman'ın Gölbaşıilçesine bağlı Çelik köyünden 02 EB 556 plakalı minibüs, 31 YP 131 plakalı demir yüklü TIR'la kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın etkisi ile minibüs sürücüsü ve araçta bulunan 9 kişi hayatını kaybetti.Yaralılardan biri daha hayatını kaybetti ölü sayısı 10'a yükseldi.
Etrafa saçılan demir yığınlarını kaldıran kurtarma ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtardı. Yaralılar Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hurda haline gelen minibüsteki cesetler, uzun uğraşlar sonunda çıkarılarak, otopsi için Pazarcık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş