Skip Navigation Links

İskenderunspor Hazırlık Maçında Galip Geldi

Spor toto 3.lig takımı iskenderunspor Pazar günü oynayacağı Silivri maçının son hazırlığını ise Hatay 1. amatör liginde mücadele eden Dörtyol spor ile

Spor   A+a-

Spor toto 3.lig takımı iskenderunspor Pazar günü oynayacağı Silivri maçının son hazırlığını ise Hatay 1. amatör liginde mücadele eden Dörtyol spor ile hazırlık maçı yaptı.
Beş temmuz stadında yapılan hazırlık maçında yedek ağırlıklı sahaya çıkan İskenderunspor bu maçta rakip takım Dörtyolspor’u her iki devrede de attığı gollerle yenmeyi başarırken uyum sorunu yaşanan bir çok futbolcu bu maçta denendi.
Yapılan bu maçın ardından ise Silivri’ye hareket eden İskenderunspor Pazar günü oynayacağı maçın saatini beklemeye başladı.
Yapılan maçla ilgili düşüncelerini açıklayan İskenderunspor teknik Direktörü Ali Gülmez,şu anda Hatay amatör ligindeki takımla hazırlık maçı yapıyoruz çünkü silivride oynacağımız maçta sunu saha o nedenle burada bu maçı yapmak istedik futbolcu arkadaşlarımızın eksikliklerini gidermek açısından önemli bir çalışma oldu açıklamasın yaptı.
 

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet