Skip Navigation Links

ARSUZ'UN SIRRI 'İYİ' OLMAK

'Yepyeni bir Arsuz’u imar etmeye geliyoruz' diyerek yola çıkan İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı'ya Arsuz halkından yoğun

ARSUZ'UN SIRRI 'İYİ' OLMAK

Arsuz   A+a-

 

"Yepyeni bir Arsuz’u imar etmeye geliyoruz" diyerek yola çıkan İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı'ya Arsuz halkından yoğun destek var.
 
İşinde başarılı, vizyon sahibi bir aday olarak, projeleriyle Arsuz halkının gönlünde yer etmeye devam eden İYİ Partili Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı çalışmalarını sürdürüyor.
Arsuz’u daha güzel günlere taşıma fırsatı olarak görülen aday profili ile Süleyman Sırrı Bahadırlı bu seçimde Arsuz'a yeni bir heyecan getirdi.
 
“ARSUZUMUZ’U DAHA GÜZEL GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ”
 
sloganıyla Arsuz halkını ev ev, sokak sokak dolaşarak ziyaretlerini sürdüren Arsuz’un tüm sorunlarını 'İYİ' bilen İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı, “Arsuz tarımdır, üretimdir, kültürdür, gastronomidir, muhteşem bir doğadır, inanılmaz tarihtir. Bugüne kadar maalesef bu cennet coğrafyanın kıymeti bilinememiş, hakettiği değere ulaşamamıştır. Arsuz sevdalıları olarak, şehrimizi en güzel şekilde tanıtıp bilinirliliğini yükseltip, hakkettiği değere ulaştıracağız. İnşallah 1 Nisan sabahı da ortak akılla, birlikte bu şehri yöneterek hakkettiği yerlere getireceğiz. Arsuz’un çamur, pislik, toz toprak, çukur içerisinde olan yollarını hızla düzelteceğiz, toplanmayan ve her tarafta uçuşan çöp probleminden hızla kurtaracağız, zifiri karanlık sokaklarda yürümek zorunda olmayacağız. Biz belediye projelerinde fayda ve sürdürebilirlik ilkesini esas alıp geliştireceğiz” diyen genç ve vizyon sahibi adaya Arsuz halkı da 'İYİ' bakıyor.
 
‘PROJELERİMİZ’
 
İYİ Partili Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı, Arsuz’un ihtiyacı olan hizmet eksikliğini gidermeye hazırız” dierek, “Depreme dayanıklı bir Arsuz, ücretsiz wi-fi hizmeti, doğa sporları turizmi, patili dostlarımıza yeni yuva, Arsuz çiftçisini kalkındıracağız, hayvancılık destek projesi, kreş ve gündüz bakımevi, sanata destek ve amfi tiyatro, balık pazarı projesi, acil durum toplanma bölgesi, su sporları turizmi, ziraat, su ürünleri ve turizm fakültesi, modern halk plajları projesi, tarih ve kültür turizmi, sineksiz bir Arsuz, yeni cazibe merkezleri” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet