Skip Navigation Links

Livai Kaya İskenderun’dan Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olduğunu açıkladı

Siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken, Livai Kaya’da İskenderun’dan Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olduğunu açıkladı.

Livai Kaya İskenderun’dan Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olduğunu açıkladıWeb
TV

Politika   A+a-

 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanan siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken, Livai Kaya’da İskenderun’dan Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olduğunu açıkladı.
 
İskenderun’da bağımsızlığın ve birlikteliğin şehri yönetecek güce ve imkana sahip olduğunu dile getiren İskenderun Belediye bağımsız adayı Livai Kaya Eşi Emine Kaya ile birlikte İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek adaylığıyla ilgili açıklamada bulundu.
 
İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, bağımsız Belediye Başkan adayı olarak çıktığın bu yolda sizlere başarılar diliyorum dedi.
 
İskenderun Bağımsız Belediye Başkan adayı Livai Kaya, 31 Mart yerel seçimlerine siyasi partilerin dışında bir alternatifin olduğunu göstermek istiyorum. Bizler şehrimizin kendi öz gelirleriyle yönetecek durumdayız. İskenderun birlikteliğinin güçlenerek büyümesi bizleri de bağımsız aday olmaya itti.
 
Bugün siyasi partilerin peşine gidenler kendince haklı olabilir bu konuda biz bağımsız kendi hayallerimizi yerine getirmek için çabalayacağız ve bunu seçim gününe kadar sürdüreceğiz dedi.
 
 
 
 
 
 
Livai Kaya İskenderun’dan Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olduğunu açıkladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet