Skip Navigation Links

“Hizmetlerimizde adaleti sağlayarak bu kenti yönetmek istiyoruz” dedi.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu; Bize inanın bize güvenin.”

“Hizmetlerimizde adaleti sağlayarak bu kenti yönetmek istiyoruz” dedi. Web
TV

Politika   A+a-

 CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, yaşadığımız 6 Şubat depremlerinin yarattığı yıkım ve kayıpların insanlarımız üzerinde çok büyük travmalara yol açtığını belirterek “Benim en büyük programın öncelikle halkımıza psikolojik destek vermektir” dedi.
 
İskenderun basını ile Emirgan Kafede buluşan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Duduoğlu, kent adına önemli mesajlar verdi. CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, parti yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile partililerin hazır bulunduğu kahvaltı programında konuşan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, konuşmasının devamında şunları söyledi:
Yaşadığımız kentin en büyük sorunu depremi yaşamış olmamızdır. Benim en büyük programın öncelikle halkımıza psikolojik destek vermektir. Biz 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem dolayısıyla insanlarımız çok zor şartlar altında yaşamaya çalışıyor. Biz önce insanlarımızın barınma sorunu çözeceğiz. Çünkü yaşadığımız depremde insanlarımız evlerini varlıklarını canlarını kaybetti. Gidenlere Allahtan rahmet diliyoruz. Geride kalanlar olarak hepimiz depremzedeyiz, hepimizin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Biz halkımıza destek olmak, onların yaralarını sarmak ve yaşama geçireceğimiz projelerimizle hep birlikte iyileşmek ve bu kenti ayağa kaldırmak için biz bu göreve geldik. Devlet bizim devletimiz. Belediye bizin belediyemiz. Hizmetlerimizde adaleti sağlayarak bu kenti yönetmek istiyoruz. Bize inanın bize güvenin.
Belediyemiz bünyesinde oluşturacağımız Kadın ve Gençlik Meclisi’ni işlevsel hale getirip Belediye ile el ele uyum içerisinde çalışmak istiyoruz. Bu meclisler aracılığı ile yapılacak proje ve sosyal çalışmalar, halkımız ve bizlerin iyileşme sürecine katkı sunacaktır. Sanayicimizin, işçimizin, emekçimizin, çiftimizin sorunlarını çözmek durumundayız. Çocuklarımız, kadınlarımız ve engellilerimiz ile ilgili yasaların bizlere yüklediği görevler var. Bizler bu görevlerimizi yasalar çerçevesinde yerine getireceğiz. Mahallelerimizde ve kentin her yöresinde, sosyal hizmet anlayışıyla hareket ederek sosyal mekânlar açacağız. Önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklayacağımız toplantımızda bunların detaylarını halkımızla ve siz değerli basın mensuplarımızla paylaşacağız. Biliyoruz ki emeklilerimiz de çok zor günlerden geçiyor. Emeklilerimiz ile ilgili çalışmalarımız da olacak. İskenderun belediyesinin yatırımlara ve hizmete yetecek kadar bütçesi var. Bizim bütçemiz bize yeter diye düşünüyorum. Bunu adaletli ve iyi kullanmak lazım. Biz devleti kuran bir partiyiz. Devletimiz bize yeterli bütçeyi sunacaktır. ”
CHP Hatay milletvekili Nermin Yıldırım Kara, seçim çalışmaları sürecinde Adayımızın yanında olacağım. Çalışmalarında bire bir aday gibi çalışacağım ve destek vereceğim” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay’a geldiğinde Hatay ile ilgili söylediği sözleri, “talihsizlik” olarak tanımlayan CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'a geldiğinde yaptığı konuşmada Hatay ile ilgili söylediği sözler devlet anlayışına ters düşüyor. Biz yaşadığımız deprem sürecinde normalleşmeyi beklerken duyduğumuz sözler bizi çok yaraladı canımızı acıttı sarayda oturanlar depremzedenin halinden anlamıyor” dedi.
Konuşmasının sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, doğum günü olması dolayısıyla gazetecinin doğum gününü pasta kesilerek ile kutladı. Duduoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra seçim çalışmaları doğrultusunda günlük ziyaretlerini gerçekleştirmek için görüşmelerine devam etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
“Hizmetlerimizde adaleti sağlayarak bu kenti yönetmek istiyoruz” dedi.  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet