Skip Navigation Links

Engelliler Gözlerini 1.Lige Dikti

İskenderun Engelliler Spor Kulübü hafta sonu oynanacak Mersin Belediyesi Engeliler Basketbol takımı ile karşı karşıya gelecek.

Spor   A+a-


ENGELLİLER 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Engelliler gözünü 1.lige dikti
Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel liginde mücadele eden temsilcimiz İskenderun Engelliler Spor Kulübü hafta sonu oynanacak Mersin Belediyesi Engeliler Basketbol takımı ile karşı karşıya gelecek. Bölgesel ligde yoluna kayıpsız devam eden İskenderun Engelliler Spor Kulübü Mayıs ayında oynanacak play-off mücadelelerinin ardından gözünü tekrar 1. Lige çevirdi.
Çalışmalarını İskenderun Kapalı Spor Salonunda Antrenör İbrahim Türkölmez nezaretinde sürdüren İskenderun Engelliler Spor Kulübü, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak tekrar 1. Lige çıkmak istiyor.

 
 
 
 Cumartesi günü İskenderun Kapalı Spor Salonunda oynanacak Mersin Belediyesi Engeliler Basketbol takımı ile oynanacak olan maça İskenderunlu taraftarlardan destek beklediğini açıklayan antrenör Türkölmez: “Bu sene bölgesel ligde mücadelemizi sürdürüyoruz. Grubumuzda bölgemize yakın takımlar var. Grubumuzdaki maçları bitirdikten sonra Mayıs ayında yapılacak olan play-off müsabakalarına katılıp İskenderun’u yeniden geçmiş yıllarda olduğu gibi 1. Lig de Türkiye çapında temsil etmeyi amaçlıyoruz. Grup maçlarımızı kayıpsız sürdürüyoruz. Cumartesi günü saat 14.00’da İskenderun Kapalı Spor Salonundaki Mersin Belediyesi Engeliler Basketbol takımı mücadelemizde tüm İskenderun halkının desteğini bekliyoruz” dedi.
 

Engelliler Gözlerini 1.Lige Dikti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet