Skip Navigation Links

Arsuz'u Ayağa Kaldıracak, Mutlu Geleceğe Taşıyacak Ekipte Olmak İstiyorum

CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Endüstri Mühendisi Selahattin Yüksekbaş, Arsuz'un yeniden planlanmaya ihtiyacı olduğuna dikkat çekiyor.

Arsuz'u Ayağa Kaldıracak, Mutlu Geleceğe Taşıyacak Ekipte Olmak İstiyorum

Arsuz   A+a-

 

Arsuz'un geleceğine katkı vermek için yola çıkan CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Endüstri Mühendisi Selahattin Yüksekbaş, depremde en az hasarı alsa da Arsuz'un yeniden planlanmaya ihtiyacı olduğuna dikkat çekiyor.
 
Son bir yılda Arsuz'un depremlerde zarar gören binlerce Hataylıya ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Endüstri Mühendisi Selahattin Yüksekbaş, ticaret hareketliliğinin doğal olarak Arsuz'a kaydığına vurgu yaptı.
 
Yeni dönemde altyapı ve beraberinde üst yapı çevre yatırımları ile sosyal ve kültürel donatı alanlarına ihtiyaç duyduğunu belirten Selahattin Yüksekbaş, 'Arsuz'un genç ve enerji dolu, bilgi ve birikimleriyle sorunlarını çözecek Başkan Sami Üstün ve idari kadro ekibine bir Meclis Üyesi olarak katkı sunmak istiyorum.
 
Başkan Sami Üstün'le birlikte projeler üreten ve bu projelere kaynak oluşturan ekibine katkı vermek, takibini yapmak, zaman başta olmak üzere bir çok fedakarlıkta bulunmayı genç bir Mühendis olarak vicdani sorumluluğum olduğunu düşünüyorum. Arsuz'a hizmetleriyle tarih yazılacak bu dönem önemli bir fırsat olacaktır. Herkesin bu dönem Sami Üstün ve ekibine fikirler başta olmak üzere katkı vermesini bekliyorum" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet