Skip Navigation Links

BABACAN ARSUZ ADAYINI TANITTI

31 Mart Yerel Seçimlerine 60 gün kala DEVA Partisi, Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

BABACAN ARSUZ ADAYINI TANITTI

Arsuz   A+a-

 
31 Mart Yerel Seçimlerine 60 gün kala DEVA Partisi, Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Üçüncü Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında Hatay’ın Arsuz Belediye Başkan Adayını tanıtıldı.
 
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, bugün gerçekleşen aday tanıtım toplantısında DEVA Partisi'nin Arsuz Belediye Başkanı Adayını açıkladı.
 
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Arsuz ilçesinde kurucu başkan olarak görevlendirdiği İnşaat sektöründe marka olan başarılı isimlerden biri olan DEVA Partisi Arsuz ilçe Başkanı İlker Köybaşı Arsuz ilçesinin Belediye Başkan Adayı oldu.
 
Babacan, 31 Mart yerel seçimleri için Arsuz Belediye Başkan adayı olarak İlker Köybaşı’yı aday gösterdi.
 
Sektöründe öncü olan Köybaşı Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Köybaşı, iş ahlakından ödün vermeden inşaat sektöründe atılımlarını sürdüren, yaşanan büyük deprem felaketinde yaptığı hiçbir binası hasar almayan Köybaşı, inşa ettiği binaların hasarsız olması dolayısıyla bina sahiplerinden de hayır duaları alan bir isim olarak öne çıkıyor.
 
Bölgede tanınan ve sevilen bir isim olan geçtiğimiz aylarda yılın en başarılı inşaat müteahhidi ödülüne da layık görülen DEVA Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı İlker Köybaşı, kendisini onore eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan olmak üzere DEVA Partisi Milletvekillerine, Hatay il yönetimine, Hatay halkına ve desteğini esirgemeyen çalışanlarına teşekkür ederek, Arsuz’un çok önemli bir kente olduğunu söyledi.
 
Arsuz’un ve Arsuz halkının en güzel hizmetleri hak ettiğini vurgulayan DEVA Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı İlker Köybaşı, Arsuz’u hak ettiği yere getirmek için canla başla çalışacağını sözlerine ekledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet