Skip Navigation Links

ÖNTÜRK ARSUZ’DA KÖY EVLERİNİ İNCELEDİ

“KİMSEYİ AÇTA AÇIKTA BIRAKMAYACAĞIZ”

ÖNTÜRK ARSUZ’DA KÖY EVLERİNİ İNCELEDİWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Arsuz ilçesine bağlı Haymaseki Mahallesi’nde yapımı devam eden köy evleri inşaat alanını inceledi.
Haymaseki Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz, ilçe teşkilatı ve vatandaşlarla birlikte yapımında sona gelinen evlerde incelemelerde bulunan Öntürk, kimseyi açta açıkta bırakmayacaklarını, tüm hak sahiplerinin ev sahibi olacağını belirtti. Haymaseki Mahallesi’nde 115 adet hak sahibinin bulunduğunu kaydeden Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz, inşaatların da TOKİ güvencesiyle hızla yapılmaya devam ettiğini söyledi.
“ÖNTÜRK: ARSUZ’UMUZA HAYIRLI OLSUN”
Haymaseki Mahallesi başta olmak üzere Arsuz’da ve Hatay’ın dört bir köşesinde TOKİ tarafından inşaatların büyük bir hızla yükselmeye devam ettiğini kaydeden Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, “Haymaseki Mahallemizde hak sahipliğimiz 115 adet. 84 köy evimiz de tamamlanmış durumda. 31 eksik var. Yer tespiti yapıldıktan sonra kalan evlerimizin de inşaatı tamamlanarak teslimi de yapılacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Hatay’a gelerek Antakya Kapalı Spor Salonu’nda konutların teslimini gerçekleştirecek. İnşallah hızla Hatay’ımızda konutlarımızı tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Bizim tek hedefimiz açta açıkta kimseyi bırakmamak. Konutlarımız Arsuz’umuza ve Hatay’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Öntürk bu vesileyle tüm vatandaşları Cumartesi günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da teşrif edeceği programa davet etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÖNTÜRK ARSUZ’DA KÖY EVLERİNİ İNCELEDİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet