Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: Hatay’ımızı “Üreten Şehir” Haline Getireceğiz

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Erzin’den Hataylı vatandaşlara seslenerek Hatay’ı üreten şehir haline getirecekl

ÖNTÜRK: Hatay’ımızı “Üreten Şehir” Haline Getireceğiz

Gündem   A+a-



Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Erzin’den Hataylı vatandaşlara seslenerek Hatay’ı üreten şehir haline getireceklerini kaydetti.
 
Cumhur İttifakı Erzin Belediye Başkan Adayı Erhan Akı, AK Parti ve MHP teşkilatlarıyla birlikte Erzin temasları kapsamında esnafları ve Erzin Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Adayı Öntürk, Erzinli üreticilerin ürünlerinin zayi olmasına müsaade etmeyeceklerini, üreticinin yanında olacak politikaları hayata geçirerek Erzin’i kalkındıracaklarını belirtti. Bugüne kadar ziyaret ettiği tüm ilçelerde yol sorunu, elektrik ve su hatlarının sorunları, altyapı ve üstyapı sorunlarının çözülmediğini gördüğünü kaydeden Öntürk, depremden en az etkilenen kent olan Erzin’i de içine alan geniş bir plan ile dirençli şehir oluşturacaklarını kaydetti. Öntürk açıklamasında; “Dirençli şehir kurmamız gerekiyor. Neyse bu işin bilimsel şartı, neyse bu işin mühendislik şartı neyse bu işin maddi şartı arayıp bir araya getirip bulacağız, bütün şartları ne ise sağlayacağız. En önemli hedefimiz dirençli şehirdir. Hatay’ımızı daha dirençli hale getireceğiz” dedi.
 
“31 MART’TA MİLLETİN DERDİYLE DERTLENMEYENLERİ SAFDIŞI BIRAKACAĞIZ”
 
Cumhur İttifakı belediyeciliği olarak milletin derdiyle dertlendikleri için başarılı olduklarını da belirten Öntürk; “Hatay’ımızı bütün kimlikleri ile yeninden hayata tutunduracağız. Çünkü Hatay bizim yuvamızdır. Hatay bizim dünümüzdür, bu günümüzdür, yarınımızdır. Hem dirençli bir şehir inşa edeceğiz hem kadim dönemlerden beri üreten Hatay’ımızı yeninden üreten bir şehir haline getireceğiz. “Üreten Belediyecilik” en önemli yönetim ilkemiz olacak. Belediye olarak bizler bir şey üretmeyeceğiz. Bizler üreten vatandaşlarımıza her türlü desteği vererek üreten bir halk inşa edeceğiz. Üretecinin yanında olmak gibi bir zorunluluğum var. Başta narenciye olmak üzere bütün üretim dallarını her yönü ile destekleyeceğiz. Her yönü ile üreticilere sahip çıkacağız. Üretimin birçok yönü vardır. Sadece üretim değil aynı şekilde üretilen ürünün değere yani ticarete konu olması gerekir. Bizler, siz kıymetli üreticilerin karşılaştığı satışa dair sorunlarını aşmanızda yardımcı olacağız. Neyse bu satışın imkânı onu sağlamaya çalışacağız. Biz Cumhur İttifakı olarak milletin derdiyle dertleniyoruz. Bu sebeple halkımız bizlere güveniyor. 31 Mart’ta da milletimizin desteğiyle milletimizin derdiyle dertlenmeyen zihniyeti inşallah safdışı bırakacağız” ifadelerini kullandı.
 
“KALİFİYE İNSAN GÜCÜMÜZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
 
Üreten şehir kapsamında yapacakları çok işin olduğunu belirten Öntürk; “Birçok sorunumuzun olduğunun farkındayım. Arkadaşlarımız her sorunu yerinde tespit ediyor ve bu kardeşinize iletiyor. Yol sorunlarımızı hızlıca çözeceğiz. Zira yol varsa ticaret vardır. Yol varsa hayat vardır. Yol varsa Hatay vardır. Yine sanayi bölgesinin bir önce tamamlanması ve açılması gerekiyor. Hatay için en hayati konu kalifiye insan gücümüzün Hatay’da kalmasının sağlanmasıdır. Ustasından çırağına bütün kalifiye insan gücümüze sahip çıkacağız. Bu bağlamda sanayi bölgemizi hızlıca açmak niyetindeyiz. Bütün bunların yanında hastanemize bir çevre yolu yapma niyetindeyiz. Kültürümüzün bir parçası olan taziye evlerinin sayısını artırmak için çalışmalar yapacağız. Nerede bir sorun var ise onunla ilgilenecek ve bütün sorunları el ele vererek birlikte aşacağız. Bizin en büyük gücümüz sizsiniz. Bizlerin dayanağı da yoldaşı da kardeşi de kaderdaşı da sizlersiniz” şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, konuşmasının ardından Cumhur İttifakı Erzin Belediye Başkan Adayı Erhan Akı’yı Erzinlilere emanet ederek ziyaretlerini sonlandırdı.
 
 
erzin-ziyaert.jpg" alt="" />
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet