Skip Navigation Links

Süs Havuzları Bakıma Alındı

Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Parkı içerisinde bulunan süs havuzlarında bakım, onarım ve revizyon çalışmaları başlatıldı

Gündem   A+a-

 
 
Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Parkı içerisinde bulunan süs havuzlarında bakım, onarım ve revizyon çalışmaları başlatıldı.
Geçtiğimiz hafta içerisinde çalışmaları yerinde denetleyen Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin zamanın teknolojik alt yapı ve imkanları ölçüsünde yaptırılan süs havuzlarının yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti.
Havuzların yapıldığı dönemdeki teknolojiye uygun olarak dizayn edildiğini belirten Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin; “O dönemin standartları ile şimdiki standartlar aynı değil. Teknoloji hızla gelişiyor ve standartlarda buna göre yeni baştan şekilleniyor. Atatürk Parkı içerisinde yaptırılmış olan süs havuzları en başta derinlik itibariyle çok fazla. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü yaptığı proje çalışmasının ardından havuzları birbirinden bağımsız iki ayrı havuz şekline dönüştürmenin ve derinliğini azaltmanın faydalı olacağını belirtti. Ayrıca havuzlarımızdaki elektrik tesisatları ve fıskiyeler de günün teknolojik imkanlarına uygun hale getirilecek” dedi.
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini belirten Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin; “Hava şartlarındaki olumsuz değişiklikler vatandaşlarımızı açık mekanlarda dinlenmeye ve serinlemeye itmekte. Özellikle haziran ve temmuz aylarındaki aşırı sıcaklar vatandaşlarımızı bunaltmış durumda. Yaylaya çıkma imkanı bulamayan hemşerilerimiz kendilerini açık mekanlara atmakta. Bizim yaptığımız gözlemlere göre vatandaşlarımız gündüz saatlerinde ağaç bakımından bol ve çeşitlilik ihtiva eden Atatürk Parkını tercih etmekte. Akşam saatlerinde ise dağ ve deniz esintisine daha fazla hakim olan Turunçgiller Parkında doluluk oranı bir hayli fazla. İmkanı ve aracı olan hemşerilerimiz ise sıklıkla sahil şeridini tercih etmekte” dedi.
Çalışmaların kısa süre içerisinde bitirilerek Atatürk Parkı içindeki süs havuzlarının hemşerilerimize tekrar hizmet vermeye başlayacağını ve su serinliğini hissettireceğini de belirten Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin; “Yaptığımız hizmet alım sözleşmesiyle parklarımızın güvenliğini arttırdık, Vardiya sistemiyle her parkımızda iki güvenlik görevlimiz kesintisiz hizmet vermekte. Ayrıca tüm parklarımızda aydınlatmaya özel önem verdik. Atatürk Parkı içerisinde ışık sistemleriyle görsel bir eser yaratma yönünde de bir çalışmamız var. Bunu da ileriki günlerde sizlerle paylaşacağım” dedi.
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet