Skip Navigation Links

Miniklerin İlk Karne Heyecanı Böyle Olur..

Yarı yıl karnelerinin verilmesi ve 15 günlük tatilin başlaması en fazla ana okulu ve ilköğretim çağındaki çocukları sevindirdi.

Gündem   A+a-


NACİYE EVREN ANAOKULU 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Miniklerin İlk Karne Heyecanı Böyle Olur..
 
Yarı yıl karnelerinin verilmesi ve 15 günlük tatilin başlaması en fazla ana okulu ve ilköğretim çağındaki çocukları sevindirdi.
Oyun çağındaki çocukların tatil sevinci ise okullarda yaşandı. 8. Gün Haber objektiflerine Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu’ndan renkli kareler takıldı.
Sadece çocuklar için değil aynı zamanda bir çok veli ve öğretmen için de bu yarıyıl karnesi ilk karne olma özelliği taşıyordu.
Herkesin heyecanla beklediği karneleri dağıtmaya başlayan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Tomurcuklar Sınıfı Öğretmeni Çağlar Özer’in de öğretmenlikteki ilk yılı olması, O’na da ilk karne heyecanını yaşattı.
 Öğrenci ve velileri kadar heyecanlı olduğu gözlenen başarılı anaokulu öğretmeni Çağla Özer, öğrencilerine sadece karnelerini vermedi, onlara bir de hediyelerini vererek çocuklarının ilk karne heyecanına ortak oldu.
 
 
Mithat Paşa İlkokulu’nda da durum pek farklı değildi.. Bir çok veli için ilk karne özelilği taşıyan yarı yıl karneleri heyecanla alındı.
Karne öncesi Mithat Paşa İlkokulu Müdürü Sefai Server Dik’in oldukça anlamlı cümlelerle dolu konuşmasını dikkatle dinleyen minikler, yılların tecrübeli duayen eğitimcisinden nasihat aldılar.
Yılların tecrübeli eğitimcisi Sınıf Öğretmeni Yılmaz Vurucu’nun elinden karnelerini alan minik 1-C öğrencileri, heyecanlarını anne ve babalarıyla paylaştılar.
Başarılı eğitimci Yılmaz Vurucu, veli ve öğrencilerine tatil dönemi için nasihatlerde bulundu ve çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
 

Miniklerin İlk Karne Heyecanı Böyle Olur..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet