Skip Navigation Links

Deprem Travması Yaşayanlara Vakıf Plato 4 Kat !

Vakıf Plato, özellikle deprem travması yaşayan ve çok katlı binalarda yaşamak istemeyenler için ideal bir yaşam alanı olmaya aday.

Deprem Travması Yaşayanlara Vakıf Plato 4 Kat !Web
TV

Gündem   A+a-

 
0532 623 4712 Veysel Bağış
 
 
Hatay Arsuz Karaağaç'ta inşaat çalışmaları hızla devam eden Vakıf Plato, özellikle deprem travması yaşayan ve çok katlı binalarda yaşamak istemeyenler için ideal bir yaşam alanı olmaya aday.
Bölgede onlarca projeyle adını duyurmuş Veysel Bağış'ın prestij projesi Vakıf Plato, deprem korkusunu unutturacak, güçlü yapılar, huzurlu ve ferah yuvalar sunmaya hazırlanıyor.
Arsuz Karaağaç 20 metrelik yol üzerinde Bilfen Okulları civarı 11 dönüm arazinin 5 dönümü inşaat alanı, 10 blok, zemin artı 3 kattan oluşan brüt 190 – net 150 metrekare dairelerin bulunduğu blok temel çalışmalarında deprem riskine karşı Jet Grout ve GeoBent izalasyon uygulaması ile zemin güçlendirme çalışmaları yapılıyor.
Yılların tecrübesi Veysel Bağış Mimarlık tarafından Vakıflar Genel Müdürlüğü arazisinde devam eden zemin + 3 kattan oluşan 10 blok inşaat alanında ise yüzme havuzu ve tenis kortu başta olmak üzere oyun alanları, sosyal donatı, açık otopark alanları bulunuyor.
Depremlerden çıkarılan dersler ışığında son teknoloji teknikler ve bilimin izinde titizlikle yürütülen inşaat çalışmalarını izlemek, zemin iyileştirme ve güçlendirme çalışmaları hakkında bilgi almak, kullanılan malzeme ve çelik ürünlerini görmek için Arsuz Karaağaç 20 metrelik yol üzerinde Bilfen Okulları civarında devam eden Vakıf Plato şantiyesini ziyaret edebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deprem Travması Yaşayanlara Vakıf Plato 4 Kat ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet