Skip Navigation Links

KMÇYD İsim Değişikliğine Gitti, Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yaptığı genel kurul ile isim değişikliğine giderek Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği adı altın

KMÇYD İsim Değişikliğine Gitti, Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği

Gündem   A+a-

 
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yaptığı genel kurul ile isim değişikliğine giderek Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği adı altında projelerini gerçekleştirecek.
 
Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği olarak önümüzdeki süreçte yoluna devam edecek olan İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yaptığı genel kurul ile isim değişikliğine gitti.
 
Kongrenin Divan Başkanlığını Fahrettin Turhaner, Katip üyeliklerini Arzu Kireçci ve Arzu Ayık üslendi. Derneğin faaliyet raporu okundu ve oy birliği ile kabul edildi.
 
Önümüzdeki süreçte Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği (ÇGDD) olarak yoluna devam etme kararı alan derneğin yönetim kurulu ve denetleme kurulu şu isimlerden oluştu:
 
Yönetim Kurulu asil üyeliklerine: Zeynep Çakmaklı, Suzan Bıçakçı Dilek Şencan, Hande Demirkent Atar Nurdan Kanmaz'dan oluştu. Denetim Kurulunda ise Serpil Korkmaz, Gülden Özdemir ve Arzu Ayık üstlendi.
 
Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine ise; Arzu Kireççi Gönül Hadra Arzu Özkan, Cansel Roma Pınar Gündüz getirilirken Denetleme Kurulu yedek üyeliklerine ise Gülsüm Şirin, Akide Ahi ve Burcu Atar'dan oluştu.
 
Kongrenin ardından değerlendirme yapan Başkan Zeynep Çakmaklı konuşmasında; "Hep birlikte çok güzel projeleri hayata geçireceğiz. Her bir üyemizin özverili çabaları sayesinde destekçilerimizin katkıları, üyelerimiziz özverili çalışmaları ile bu günlere geldik. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalar bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek ve bizler çocuklarımızın ve gençlerimizin elinden tutmaya davam edeceğiz." dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet