Skip Navigation Links

“Arsuz’a Tekrar Hizmet Etmeye Hazırım”

CHP’den Arsuz Belediye Başkan A.Adayı Nazım Culha, İGC'yi ziyaret ederek, aday seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları ve yol haritasını aktardı.

“Arsuz’a Tekrar Hizmet Etmeye Hazırım”Web
TV

Arsuz   A+a-

 
CHP’den Arsuz Belediye Başkan A.Adayı Nazım Culha, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, aday seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları ve yol haritasını aktardı.
 
İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Arsuz Belediye Başkan A. Adayı Nazım Culha, gazetecileri, yerel seçim sürecinde gösterdikleri tarafsız duruştan ötürü kutladı.
Sedat Deveci, Şevket Köybaşı ve Emin Keskin ile birlikte basın merkezini ziyaret eden Arsuz’un ilk kurucu başkanı Nazım Culha’ya yerel seçimlerde başarılar dileyen İGC Başkanı Diyap Atar, "Sizi yakından tanıyoruz, Arsuz’a kattığınız hizmetleri biliyoruz. Bu süreçte sizlere başarılar diliyorum" dedi.
 
Başkan A.Adayı Nazım Culha ise, "İlk kurucu başkan olarak görev yaptığım 5 yıl süre içerisinde büyük fedakarlıklarla çalışmalar yaptık, projeler ürettik ve hayata geçirdik. Genel merkezimizin takdiri ve Arsuzlu hemşerilerimin teveccühüyle yeniden bu onurlu göreve seçildiğimde yarım kalan hizmetlerimizi ve projelerimizi hayata geçirmek için bütün gücümle çalışacağım. Geçmişe odaklanmayıp yapacağımız hizmetleri ve projeleri halkımızla birlikte planlayıp gerçekleştireceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Belediyecilik tecrübemiz ve deneyimli kadrolarımızla Arsuz’a hizmet etmeye hazırım” diye konuştu.
 
 
 
“Arsuz’a Tekrar Hizmet Etmeye Hazırım” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet