Skip Navigation Links

Emir Selim Arsuz’a Hizmet Yazar

MHP İskenderun Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Diş Hekimi Emir Selim Yazar, Hatay-Arsuz Belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Emir Selim Arsuz’a Hizmet Yazar

Arsuz   A+a-

 
MHP İskenderun Belediye Meclisi Grup Başkanvekili, Diş Hekimi Emir Selim Yazar, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel ve mahalli idareler genel seçimlerinde Hatay-Arsuz Belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.
 
MHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Yazar sosyal medya hesaplarından takipçilerini şu cümlelerle bilgilendirdi.
 
"Değerli Hemşehrilerim; 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel ve mahalli idareler genel seçimlerinde Hatay-Arsuz Belediye başkan aday adaylığı başvurumu bugün itibariyle genel merkezde gerçekleştirmiş bulunmaktayım. “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır “ ve “ Önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben “ şiarıyla çıktığım bu yolda memleketime en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olacağım. HİZMET, ÇÖZÜM, UZLAŞI niyetiyle hareket edeceğimi belirterek, hakkımızda hayırlı olmasını temenni ederim."
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet