Skip Navigation Links

KA Design Şampiyon Vitra Ekenel Farkıyla Hizmete Girdi

Ekenel ailesi, KA Design mağazasını Arsuz Karaağaç Cumhuriyet Mahallesi Diba yolu Zeysen Demir çelik karşısında hizmete sundu.

 KA Design Şampiyon Vitra Ekenel Farkıyla Hizmete GirdiWeb
TV

Arsuz   A+a-

İskenderun ve Hatay'da 23 yıldır bir Dünya markası Vitra'nın bayiliğini yapan Ekenel ailesi, Vitra ağırlıklı olmak üzere bir çok önemli marka ürünlerini de bünyesinde bulundurduğu KA Design mağazasını Arsuz Karaağaç Cumhuriyet Mahallesi Diba yolu Zeysen Demir çelik karşısında hizmete sundu.
Vitra, Anka Seramik, Kabinet, Hüppe, Decowell Duvar Kağıtları, Radiva, Ege Yıldız, Creaivit gibi önemli markalara ait ürünlerin satışa sunulduğu KA Design'ın işletmiciliğini geçmiş yıllarda Vitra'nın Türkiye şampiyonluğunu bir kaç yıl üstüste alan başarılı İşinsanları Mahmut Ekenel ve oğlu Ufuk Ekenel yapıyor.
KA Design Mağazasının büyüleyici iki katlı teşhir salonunun ilk katında banyo ve mutfak modelleri bulunurken, ikinci katında ise vitrifiye ürünleri sergileniyor.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan, Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Arsuz Belediye Meclis Üyesi Hamdan Demirkan, İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği Başkan Yardımcıları İnşaat Mühendisleri Kenan İnan ile Süleyman Kurtoğlu, CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı ve İTSO Meclis Başkan Yardımcısı İçmimar Çağrı Aytaş, Belli A.Ş Filli Boya Ortakları Hatay Bölge Distribütörleri Nihad Belli ve Yusuf Belli, Bina Seramik Sahibi Muharrem İnan ile Atakan İnan ve daha çok sayıda önemli davetlinin katıldığı açılışa Arsuz Belediye Başkanı dr Asaf Güven eniştesinin vefatı nedeniyle katılamadı.
KA Design açılışında misafirleri keman ve viyolonsel eşliğinde yaptıkları müzikle herkesi kendilerine hayran bırakan iki genç kız tüm davetlilerin beğenisini topladı.
Açılış öncesi konuşma yapan KA Design İşletmecisi Ufuk Ekenel, 23 yıldır Vitra bayiliği yaptıkları iskenderun ve Hatay'da bir çok önemli markanın bayiliğini de ilave ederek mağazayı bölge halkının hizmetine sunduklarını belirterek, açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.
Protokol üyeleri adına açılış konuşmasını yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, depremin ardından bölgenin yeniden ayağa kalkması, canlılığın yaşanması adına açılan her yeni işletmenin ekonomiye sunduğu katmadeğer anlamına geldiğini belirterek, KA Design İşletmecileri Mahmut Ekenel ve oğlu Ufuk Ekenel'i tebrik etti.
KA Design açılış organizisyonunda yaptığı her işte olduğu gibi kusursuz iş çıkaran Hamit Duman da teşekkürü hak etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 KA Design Şampiyon Vitra Ekenel Farkıyla Hizmete Girdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet