Skip Navigation Links

Hatay Valisi Masatlı, İskenderun’da

Hatay Valisi Mustafa Masatlı,İskenderun'da incelemelerde bulundu.

Hatay Valisi Masatlı, İskenderun’daWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Valisi Mustafa Masatlı, meteorolojinin turuncu alarmı ile birlikte İskenderun İlçesinde yaşanan şiddetli yağış ve lodosa bağlı olarak deniz suyunda yükselme sonucu oluşan su baskınları bölgesini inceledi.
 
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, AFAD ekipleriyle birlikte Vali Mustafa Masatlı çizmelerini giyerek Cumhuriyet Meydanında suların içerisinden geçerek bölgeyi gezdi.
 
Dün gece itibariyle Vali Mustafa Masatli başkanlığında, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla tedbirler alındığını, yerinde tespitler ve iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
 
İskenderun’da yaşanan su taşkınlarından sonra yürütülen çalışmaları, vali, kaymakam, belediye başkanı ile birlikte takip ettiklerini belirten Milletvekili Nermin Yıldırım Kara da, “Yağışların giderek yoğunlaşacağı bir mevsime girerken, benzeri bir felaketin yaşanmaması için tüm önlemlerin alınmasını temenni ve talep ediyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hatay Valisi Masatlı, İskenderun’da videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet