Skip Navigation Links

'Biz geliyoruz patriotlar gelmesin'

SP Genel Bşk. Yardımcısı Kılıç, 'Yasaklanan mitingimizi düzenlemekteki amacımız İslam Dünyası ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekmekti.

Gündem   A+a-


SP MİTİNG 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Türkiye'ye Konuşlandırılacak Patriotlar
 
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, "Yasaklanan mitingimizi düzenlemekteki amacımız İslam Dünyası ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekmekti" dedi."Biz geliyoruz patriotlar gelmesin" adlı mitinge izin verilmediğini...
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, "Yasaklanan mitingimizi düzenlemekteki amacımız İslam Dünyası ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekmekti" dedi.
Kılıç, Hatay'ın İskenderun ilçesinde Anıt Alanı'nda partilileriyle düzenlediği basın toplantısında, İskenderun'da Saadet Partisi'nin organize ettiği
"Biz geliyoruz patriotlar gelmesin" adlı mitinge izin verilmediğini ancak, 43 yıldır partilerinin mitingler düzenlediğini ve hiçbir olay çıkmadığını söyledi.
Saadet Partisi olarak beş ay içerisinde dört miting yaptıklarını ve bu mitinglerde de kötü bir olay yaşanmadığını belirterek, şöyle devam etti:
"Biz, İstanbul Kadıköy'de iki, Gebze'de ve Gaziantep'te de birer miting düzenledik. Bu mitinglerde bir olay yaşanmadı. Buralarda düzenlediğimiz mitingler bir olay oluşturmadı da İskenderun'da düzenlenen miting mi tehdit oluşturacak- Yasaklanan mitingimizi düzenlemekteki amacımız İslam Dünyası ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekmekti. Oyunları, kamuoyunun ve halkın bilgisine sunmaktı."
Kılıç, Kahraman ve Gazi unvanı almış şehirlere patriotların yerleştirilerek olası bir savaşta buraların çatışmanın merkezi haline getirilmek istendiğini de savundu.
Partililer, basın açıklamasının ardından NATO'yu ve Türkiye'ye konuşlandırılacak patriotları protesto ettikten sonra olaysız şekilde dağıldı.
Basın açıklamasına Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, İskenderun İlçe Başkanı Halil Çelik ile çok sayıda partili katıldı
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet