Skip Navigation Links

Hataylı Kick Boks Sporcusu Dünya Şampiyonluğu İçin Ter Döküyor

Depremzede gencin hedefi dünya şampiyonluğu

Hataylı Kick Boks Sporcusu Dünya Şampiyonluğu İçin Ter DöküyorWeb
TV

Spor   A+a-

 Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki kick boks sporcusu Mehmet Gürler, dünya şampiyonluğu hedefiyle gece gündüz demeden ter döküyor.
 
Depremin vurduğu ilçede yaşayan Gürler, eğitimine devam ederken antrenmanlarda disiplinli bir çalışma rutini benimseyerek Türkiye Şampiyonası'na ulaşmayı hedefliyor. Ancak asıl hedefi dünya şampiyonluğu olan genç sporcu, ilçesini ve ülkesini uluslararası arenada temsil etmeyi hayal ediyor.
 
 Depremzede gencin hedefi dünya şampiyonluğu
 
HATAY - Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki kick boks sporcusu Mehmet Gürler, dünya şampiyonluğu hedefiyle gece gündüz demeden ter döküyor.Depremin vurduğu Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan ve küçük yaşlardan itibaren kick boks ile tanışan 17 yaşındaki Mehmet Gürler, bir yandan eğitimine devam ederken diğer yandan antrenmanlarda ter döküyor. Okuldan çıktıktan sonra günde yaklaşık 3 saat antrenman yaparak disiplinli bir çalışma rutini benimseyen Gürler, Türkiye Şampiyonası'na ulaşmak için gün sayıyor. Şampiyonluk hedefiyle yolan çıkan depremzede sporcunun asıl hedefiyse dünya şampiyonluğu.Hedeflerinden bahseden genç sporcu Mehmet Gürler, "Depremzede arkadaşlarımız ile birlikte yaralarımızı beraber sarmaya çalışıyoruz. Türkiye Şampiyonası için çalışmalarımı sürdürüyorum. Dünya Şampiyonası için de aynı kararlılıkla ilerleyerek ilçemi ve ülkemi uluslararası arenada temsil etmeyi hayal ediyorum" diye konuştu.
 
Kaynak: İHA
Hataylı Kick Boks Sporcusu Dünya Şampiyonluğu İçin Ter Döküyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet