Skip Navigation Links

Yükseliş Koleji İskenderun'da Cumhuriyet Kutlamalarına Damga Vurdu

YÜKSELİŞ KOLEJİ BANDOSU VE FİLARMONİ ORKESTRASI İSKENDERUN 100. YIL CUMHURİYET KUTLAMALARINA DAMGA VURDU!

Yükseliş Koleji İskenderun'da Cumhuriyet Kutlamalarına Damga Vurdu

Gündem   A+a-

 Yükseliş Koleji Bandosu ve Filarmoni Orkestrası, İskenderun'daki 100. Yıl Cumhuriyet Kutlamalarına Damga Vurdu
 
Tüm Türkiye'de ve Türk'ün yaşadığı her yerde Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. İskenderun'daki kutlamalara da Yükseliş Koleji Bandosu ve Filarmoni Orkestrası damga vurdu.
 
Yükseliş Koleji Bandosu, İskenderun Fener Caddesinden başlayarak İskenderun Nihal Atakaş Camii'ne kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirerek İskenderun halkının takdirini topladı.
 
Cumhuriyet Bayramı töreninin coşkusunu büyüten Yükseliş Koleji Bandosu ve Filarmoni Orkestrası, protokol üyeleri, öğrenciler ve törenleri izlemeye gelen vatandaşlardan büyük alkış aldı.
 
Tüm mülki ve askeri erkan, siyasi partiler ile STK'ların protokol tribünden izlediği törenlerde Yükseliş Koleji, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına yakışır bir program sundu.
 
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, protokol tribününde gurur ve mutlulukla izledikleri bando takımı ve Filarmoni orkestrasının katılımcılar tarafından da ayakta alkışlanarak beğeni toplamasına, öğrenci ve öğretmenlere de büyük bir mutluluk yaşattı.
 
Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, Yükseliş Bando ve Yükseliş Filarmoni ekibine ve kutlamalarda emeği geçen herkese teşekkür edip gurur duyduklarını söylediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet