Skip Navigation Links

Müftüler Köyü Hatay Birincisi

“Temiz Köyüm Yarışması”na katılan Müftüler Köyü Hatay’ın en temiz köyü seçildi.

Gündem   A+a-


  MÜFTÜLER KÖYÜ
“TEMİZ KÖYÜM YARIŞMASI”NDA
HATAY BİRİNCİSİ SEÇİLDİ…
 
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Türkiye’nin En Temiz Köyü Projesi Usul ve Esasları çerçevesinde “Temiz Köyüm Yarışması”na katılan İlçemiz Müftüler Köyü Hatay’ın en temiz köyü seçildi. 10.01.2013 tarihinde İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden Çevre Beratı Belge’sini alan Köy Muhtarı Tahsin SAYDAM’a, Yarışmanın birincisi olması dolayısı ile ayrıca ödül olarak Köy Tüzel Kişiliği adına bir Bilgisayar teslim edilmiştir.
 
Köy Muhtarı Tahsin SAYDAM; Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan proje çerçevesinde düzenlenen “Temiz Köyüm Yarışma”sı ilanı ve şartları, Kaymakamlığımızca 03.04.2012 tarihinde Muhtarlıklara duyurulduğu ve 27.04.2012 tarihine kadar yarışmaya katılacakların başvuruda bulunması gerektiği bildirilmiştir. Yarışma koşulları, köyde çevreyi koruma ve güzelleştirme amaçlı olarak yürüttüğümüz ve planladığımız çalışmalar şeklinde olup, bizde yaptığımız temizlik çalışmalarını ve bu temizlik çalışmalarının nasıl sağlandığını açıklayan bilgi ve fotoğrafları bir kitapçık haline getirerek İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne sunduk, İlimizde yapılan değerlendirme sonucunda Müftüler Köyümüz Hatay’ın en temiz köyü seçildiğini açıkladı.
 
Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Köy Muhtarı SAYDAM’ı köyde temizlik çalışmalarında gösterdiği örnek çalışmalarından dolayı tebrik ederek, bu konudaki çalışmaların diğer köylerimize de örnek olmasını ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet