Skip Navigation Links

Kent gürültüsünden uzak yeşillikler içinde bir mekan: Cemnur Garden

Yıldırım Alpay, Cemnur Garden'da düzenlenen kahvaltı ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek kent gündemini değerlendirdi.

 Kent gürültüsünden uzak yeşillikler içinde bir mekan: Cemnur GardenWeb
TV

Gündem   A+a-

 Kent gürültüsünden uzak yeşillikler içinde bir mekan: Cemnur Garden
 
İskenderun'lu iş insanı Yıldırım Alpay, Cemnur Garden'da düzenlenen kahvaltı ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek kent gündemini değerlendirdi.
 
Alpay, Cemnur Garden'ın kente yeni bir soluk getireceğini belirterek, "Burası kır düğün salonu olarak hizmet verecek. Bunun yanı sıra doğum günü ve toplantılara ev sahipliği edeceğimiz organizasyonlara da olanak vereceğimiz bu mekânda, gün içinde de serpme kahvaltı vereceğiz." dedi.
 
Alpay, 6 Şubat depreminin ardından gelinen noktada İskenderun'un hak ettiği hizmeti alması gerektiğini ifade ederek, "İskenderun güzel bir memleket, İskenderun'u İskenderunlu olan memleket insanlarımız yönetmeli." diye konuştu.
 
Siyaset ile ilgili olarak da İskenderun'u yönetmeye talip olduğunu açıklayan Alpay, önümüzdeki süreçte seçime yönelik çalışmalara da hız vereceğini belirtti.
 
Cemnur Garden, yemyeşil doğal ortamda huzur veren bir mekan
 
Arsuz Karaağaç Green Park karşısındaki alanda yemyeşil doğal ortamda yöresel lezzetlerin tadına varılacak mekân Cemnur Garden, doğal ortamda huzur veren bir mekan olarak görenlerin haklı övgülerini alıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kent gürültüsünden uzak yeşillikler içinde bir mekan: Cemnur Garden videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet